Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 серпня 2022, 12:47
90
0

Стратегії ставок на пляжний волейбол

Універсальні стратегії для ставок на пляжний волейбол

| Оновлено 04 серпня 2022, 12:47
90
0
Стратегії ставок на пляжний волейбол

Пляжний волейбол – це досить молодий вид спорту. Але вже досить популярний і став полем для спортивних парі. Досвідчені гравці намагаються робити це за тією чи іншою стратегією. При цьому спеціальних тактик саме для пляжного волейболу гравці поки що не вигадали. Але при цьому можна використовувати універсальні стратегії, що поширені в беттинг. Початківцям рекомендують використовувати одну з таких:

Вилка з грою від аутсайдера

Для цього потрібно знаходити матч на вислеті, бажано в рамках ранньої стадії плей-офф. Зупиняються зустрічі, де є явний лідер, тобто пара, яку приймають ставки на коефіцієнт лише на рівні 1,3, або навіть 1,2. При цьому на андердоги котирування можуть бути мінімум триразовими, а то й 5-кратними. Беттор дивиться поєдинок і сподівається, що аутсайдер почне захоплювати ініціативу і йти до перемоги, граючи як мінімум на рівних і просаджуючи коефіцієнт до рівня 2,5. Якщо лідер у результаті програє стартовий сет, необхідно робити зворотну ставку, користуючись тим, що перемога в підсумку в матчі номінально сильнішого дуету оцінюватися починає вище "двійки". Від гравця вимагається вміння швидко рахувати (втім, в інтернеті є готові онлайн-калькулятори), щоб він прорахував суму другої ставки. В ідеалі потрібно створити ситуацію класичної "вилки", коли стає байдуже, що зайде, первинна висока ставка на андердога, або друга, на вольову перемогу фаворита - у будь-якому випадку завдяки коефіцієнтам буде точно підсумковий профіт.

Наздогін

Найбільша, мабуть, проста і невигадлива стратегія. Як правило, у пляжному волейболі його використовують для ставок на "тотал окулярів". Беруть варіант, що оцінюється не нижче "двійки", наприклад, "всього більше 3,5 в 1-му сеті". Звичайно ж, при цьому гравець виходить зі свого детального аналізу, коли все вказує на те, що суперники повинні на пару, з великою ймовірністю, пробити обрану планку. Якщо перша партія мала успіх, гравець переходить до наступного поєдинку, до якого готувалися. Якщо ж результат не зіграв, йдуть за класичними правилами "наздоганяння", тобто грають ту ж ставку на кожну наступну (другу, третю...) партію, зі збільшенням номіналу парі мінімум удвічі, і так продовжують до переможного. Коли прийде виграш, новий раунд наздоганяння починається зі стартового розміру ставки.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.