Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 липня 2022, 14:10
75
0

3 парадокси, що позитивно впливають на прибутковість парі

Декілька парадоксів, що можуть позитивно вплинути на прибутковість парі

| Оновлено 11 липня 2022, 14:10
75
0
3 парадокси, що позитивно впливають на прибутковість парі

У ставках залежить від різноманітних чинників. Врахувати потрібно якнайбільше, щоб досягти успіху. Серед іншого бажано засвоїти кілька парадоксів, що можуть позитивно вплинути на прибутковість парі.

1. Парадокс експресу

Експреси - вид ставок, коли використовується в 1-му ланцюжку кілька подій. З одного боку, їх коефіцієнти множаться, що швидко збільшує потенційний виграш. З іншого, будь-яка осічка схожа на перетворення котирування цієї події на "зеро", що обнуляє всю "мульти-ставку". Парадокс у тому, що краще не переоцінювати свою любов до певного виду спорту та глибину знань про нього. Поєднавши в 1 раз, наприклад, прогноз на результат 6-10 матчів чергового туру улюбленого чемпіонату, Ви з величезною ймовірністю втратите гроші. Натомість, обмежившись 3-4, причому ще з різних видів спорту, можна швидко помножити гроші в кілька разів. Просто вибираючи та аналізуючи ті, де переможець вимальовується досить чітко. Так, індивідуальні котирування на кожен "івент" буде невисоким. Але навіть серія з трьох ставок, де кожне оцінено коефіцієнтом 1,3, дає в результаті майже 2,2, за дуже низького ризику, що "не зайде".

2.Парадокс вихідних

Подій у вікенд більше, але найчастіше при цьому виграшів менше. Саме в розмаїтті подій і криється причина: дуже багато всього доступно, сфокусуватися на чомусь одному складніше. Звідси й помилки, коли разом цінних ставок гравець, не провівши повноцінного аналізу, робить вибір на користь непрохідних парі. Не дарма таке порівнюються пошуком класичної голки у стозі. У будні зустрічей менше, і їх можна ретельно вивчити.

3.Парадокс легких грошей

Гравці зазвичай можуть в 1 день подвоїти банк, а на наступний програти не менше. Причина жадібності: вигравши, людина поспішає знову ставити, вірячи, що є біла смуга і бажаючи її використовувати максимально. Але це вже не продумані, ретельно зважені ходи, а те, що підказують емоції, з розрахунку в основному на інтуїцію та везіння. При цьому гравець заспокоює себе думкою, що навіть програвши, він повернеться до початкового банку. Досвідчені ж гравці радять бути стриманими та йти далі відповідно до стратегії. Так, суми закладу можна скоригувати у бік підвищення - але не в рази, небагато. І, головне, приділяти не менше уваги та зусиль розробці нових перспективних варіантів для ставки.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.