Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 липня 2022, 15:31
3147
0

Жозе БОТУ: «Додо не затримається у Фіорентині надовго»

Бразилець досить скоро перейде до топ-клубу, вважає фахівець

| Оновлено 10 липня 2022, 15:31
3147
0
Жозе БОТУ: «Додо не затримається у Фіорентині надовго»
ФК Шахтар. Жозе Боту (ліворуч) та Луїш Каштру

Колишній директор департаменту селекції «Шахтаря» Жозе Боту, який нині працює спортивним директором грецького ПАОКу, висловився з приводу прийдешнього переходу правого фулбека «гірників» Додо в італійську «Фіорентину».

«Додо ми підписали із «Корітіби». У перший рік з Паулу Фонсекою ми вирішили дати можливість гравцю зростати в Португалії, у «Віторії Гімарайнш», де працював Луїш Каштру – тренер, який змінив Фонсеку. Коротше кажучи, ми хотіли тримати його в полі зору, щоб якнайшвидше повернути його до нас. На той час, коли він повернувся з оренди, він сильно виріс і продовжував прогресувати від гри до гри. Він демонстрував найвищий рівень, незважаючи на молодість та великі можливості для вдосконалення. Я впевнений, уболівальникам «Фіорентини» він дуже сподобається. За всієї поваги до «фіалок», які є великим клубом, я вважаю, що Додо не затримається у Флоренції надовго і що незабаром він приєднається до ще більших клубів», - сказав Боту.

Раніше повідомлялося, що «Шахтар» та «Фіорентина» погодили суму трансферу Додо. За свого футболіста «гірники» отримають 18 мільйонів євро, з яких 3,5 мільйони будуть прописані у вигляді бонусів.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.