Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 липня 2022, 13:00
2698
1

Агент: «Полісся зможе зробити рівень УПЛ сильнішим»

Олег Авдиш – про готовність житомирського клубу до виступу на найвищому рівні

| Оновлено 10 липня 2022, 13:00
2698
1
Агент: «Полісся зможе зробити рівень УПЛ сильнішим»
theageoffootball.com. Олег Авдиш

Футбольний агент Олег Авдиш оцінив шанси житомирського «Полісся» заграти в УПЛ.

«У клубі все чітко, все солідно, робиться все правильно. Будується структура дитячо-юнацького футболу, дуже велику увагу цьому приділяє особисто президент. Як агент кількох гравців, які виступають у команді, лише підтверджую, що керівництво клубу виконує всі контракти більш ніж солідно. Особливо, порівняно з деякими клубами УПЛ. Команда була повністю захищена. Президент допоміг евакуюватись сім'ям гравців, команда грає благодійні матчі, фінансується.

Я хочу висловити тим скептикам, які говорять, як це може бути за регламентом. У нас у країні війна, у нас є форс-мажорні обставини. І вищий дивізіон, на мій погляд, зараз має формуватися тими клубами, які за своїм потенціалом, як ігровим, так і фінансовим, можуть зробити Прем'єр-лігу сильнішою.

Зрозуміло, що після відтоку легіонерів рівень футболу впаде. Так от, я вважаю, що у разі неучасті будь-яких клубів в УПЛ саме Полісся зможе зробити рівень ліги сильнішим. Людям, які скептично ставляться до цієї ідеї з Поліссям, натякаючи, що за спортивним принципом Полісся ніяк не може піднятися, хочу відповісти: низка команд в УПЛ, які піднялися в еліту за спортивним принципом, своїм ставленням до справи дають підстави сумніватися у спроможності та наявності ресурсів для участі у вищому дивізіоні.

Не тикатиму пальцями в ці клуби, але такі є. Як у нижчих дивізіонах переважно, так і в Прем'єр-лізі є такі клуби. Я вважаю, що при збігу обставин абсолютно логічною та об'єктивною буде участь Полісся в УПЛ».

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ВИКТОР АНДРУЩИК
Це треба доказувати грою,а не гаманцем.Як команда попала в першу лігу пам'ятаємо,як зіграла,яке місце посіла?Я як вболівальник "Полісся"рахую,що все повинно бути за спортивним принципом.Минулий сезон показав що Полісся завдяки обставинам що сталися в державі,можливо і залишився учасником 1 ліги,бо не так вже далеко була 2 ліга.Гра не вражала,тож нехай доказують що гідні Упл,а там набагато складніше все,не хочеться розчарувань.