Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 липня 2022, 18:34
15958
1

Євген КРАСНІКОВ: «Ахметов переконав Ярославського допомогти Харкову»

Функціонер «Металіста» назвав людину, яка переконала Ярославського відродити футбол у Харкові

| Оновлено 09 липня 2022, 18:34
15958
1
Євген КРАСНІКОВ: «Ахметов переконав Ярославського допомогти Харкову»
УНІАН. Рінат Ахметов та Олександр Ярославський

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков зізнався, хто переконав Олександра Ярославського відродити великий футбол у Харкові.

«Ми тільки почали свою роботу в «Металісті», все налагодили, відбулося Євро, а потім раз, і проблеми з владою. Людина вкладає, а завжди щось не те. Тим більше, що Олександр Владиленович дійсно любив футбол. Ви знаєте, як він прийшов у футбол. Рінат Леонідович сказав, що треба відроджувати футбол у Харкові.

Це Рінат Леонідович переконав Олександра Владиленовича допомогти Харкову. У місті має бути команда, і він її зробив. Зараз багато говорять про від'їзд Ярославського, але він дав великий поштовх футболу у Харкові. У нас були чудові клуби, працював там, я не був у «Металісті» одразу. Той же Арсенал із Другої ліги, Геліос, Газовик, зараз Металіст 1925. Донецькому футболу дав поштовх Рінат Леонідович, у Києві - брати Суркіси, а хто дав великий розвиток футболу в Харкові? Звідки взялися Мудрик, Судаков, Лунін? Це все - Ярославський», - сказав Красніков.

Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Октавий Фландрийский
Что-то последнее время фамилия ахметки начала часто мелькать на этом сайте, к чему бы это? Нас пытаются убедить, что нет в стране круче патриота, чем этот бандит-ушлепок, руки которого в крови от сотен убиенных предпринимателей Донбаса. Не удивлюсь, если кое-кто запустит петицию президенту Украины о присвоение ахметке звания Героя Украины..... За одно и Ярославский примажется, за компашку.