Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 10 липня 2022, 04:47
356
0

Джаред Вандераа – Чейз Шерман. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 39

| Оновлено 10 липня 2022, 04:47
356
0
Джаред Вандераа – Чейз Шерман. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Джаред Вандераа

Бій відбудеться 10 липня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі UFC Apex і стане частиною основного карду турніру UFC on ESPN 39 (або UFC Vegas 58). Орієнтовний початок бою – 04:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У важкому дивізіоні в октагоні зійдуться гейткіпер Джаред Вандераа (12-8) і Чейз Шерман (15-10).

Вандераа близький до звільнення з UFC, Джаред йде на серії з трьох поразок: нокаутом Александру Романову, за очками Андрєю Орловському та сабмішном у першому раунді Алєксєю Олейнику на квітневому турнірі UFC 273.

У Шермана ситуація не краща, у пасиві «Ванільної горили» чотири поразки у чотирьох останніх боях, таким чином, його рекорд в останніх восьми боях в UFC складає 1-7. Шерман у 2021 році програвав рішеннями Андрєю Орловському та Паркеру Портеру, а поточного року його у першому раунді фінішували сабмішнами Джейк Колльєр та Александр Романов у січні та квітні відповідно.

Прогноз на бій

Типовий бій за виживання у промоції. Шанси у бійців на перемогу приблизно рівні, обоє вважають за краще рубатися, стоячи на ногах, і можуть відправляти суперників у нокаут.

Тільки Шерман є яскравіше вираженим панчером, а Вандераа краще бореться. Важко віддати комусь явну перевагу, прогнозуємо, що універсальність Вандераа стане ключем до його перемоги, і він зможе записати собі в актив більше балів за рахунок дій на покритті. Але в цьому бою нокаут може статися будь-якої миті, особливо небезпечним у розмінах буде колишній кулачний боєць Шерман із його 14 перемогами нокаутом із 15.

Перемога Вандераа за очками

Parimatch  
  • 1.49
  • 2.50
Сделать ставку Зробити ставку

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.