Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 10 липня 2022, 06:17
535
0

Рафаель Дос Аньос – Рафаель Фізієв. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 39

| Оновлено 10 липня 2022, 06:17
535
0
Рафаель Дос Аньос – Рафаель Фізієв. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Рафаель Дос Аньос

Бій відбудеться 10 липня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі UFC Apex і стане мейн івентом турніру UFC on ESPN 39 (або UFC Vegas 58). Орієнтовний початок бою – 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

№7 рейтингу UFC легкої ваги Рафаель Дос Аньос (31-13) зустрінеться з №10 рейтингу Рафаелем Фізієвим (11-1), бій з яким у RDA мав відбутися в березні на UFC 272, але буквально за тиждень до поєдинку Фізієв змушений був відмовитися від участі в турнірі через позитивний тест на COVID-19.

Фізієв був замінений Ренато Мойкано на 4-денному повідомленні, і Дос Аньос впевнено переміг його за очками у 5-раундовому поєдинку. А свій попередній бій Дос Аньос провів ще у листопаді 2020 року, вигравши роздільним рішенням суддів у п'яти раундах у Пола Фелдера, який замінив Іслама Махачева на 5-денному повідомленні.

Фізієв йде на серії з п'яти перемог, торік він відзначився перемогою за очками над Боббі Гріном та ефектним нокаутом ногою з розвороту у 3-му раунді грудневого поєдинку проти Бреда Рідделла.

Прогноз на бій

Молодий та голодний Фізієв виглядає у цій парі великим фаворитом. Дос Аньос сильно пошарпаний роками та травмами. Бразилець є непоганим ударником, але у цьому компоненті йому вже точно не тягатися з Фізієвим. Джитсерські навички RDA на порядок кращі, але чи дозволить Фізієв ними скористатися? Вважаємо, що повною мірою ні.

Фізієв повинен розбивати у стійці колишнього чемпіона UFC у лайтвейті. Але чи зможе він фінішувати Дос Аньоса? Можливо, але зробити це буде вкрай непросто, тому вважаємо, що бій пройде усі п'ять раундів.

Перемога Фізієва за очками

Parimatch  
  • 3.20
  • 1.38
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.76
  • 1.43
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.