Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс в Україні
| Оновлено 08 липня 2022, 20:39
1674
3

Михайло ФІЛІМА: «Не можу залишитися осторонь ситуації навколо Зукіна»

Капітан збірної України поділився своєю думкою

| Оновлено 08 липня 2022, 20:39
1674
3
Михайло ФІЛІМА: «Не можу залишитися осторонь ситуації навколо Зукіна»
btu.org.ua. Михайло Філіма

Капітан жіночої збірної України з тенісу Михайло Філіма поділився своєю думкою щодо конфлікту навколо Євгена Зукіна, віце-президента Федерації тенісу України:

«Протягом тривалого часу я очолював чоловічу, а згодом жіночу дорослі національні збірні. Тому можу вважати, що достатньо володію об'єктивною інформацією. Саме тому не можу залишитися осторонь.

Я глибоко стурбований і розчарований цією ситуацією, яка виникла після оприлюднення листа деяких українських тенісистів-професіоналів. Впевнений, що багато непорозумінь та претензій можна і необхідно вирішувати шляхом діалогу, дискусій та обговорень, не виносячи це в публічну площину. Зробити все можливе, щоб вирішити конфліктну ситуацію на благо спільних інтересів. Вважаю, що зараз у вкрай тяжкий час для нашої країни не потрібно з'ясовувати стосунки, залучаючи громадськість, яка зараз і так переживає багато стресів та переживань.

У свою чергу, хочу сказати, у період мого капітанства жіночої збірної останнє слово було за мною щодо складу команди. Я говорив керівництву Федерації, кого хотів би бачити у складі збірної команди, і після цього велися переговори з гравцями. Безумовно, іноді не досягалося консенсусу як у фінансових питаннях, так і в організаційних. Сподіваюся, ми всі зможемо вийти із цієї складної ситуації мирними та переговорними діями».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yan2018
Ну конечно, почти все ведущие теннисисты подписали и все они не правы. Если со Свитолиной в лучшие ее годы не договаривались и проигрывали. Деньги придерживают и прикрываются войной. Федерация  - в такое тяжелое время поработайте без зарплаты. Запасы у вас наверняка есть.
Александр Науменко
" Іноді", це скільки, 1%, 10%, 90%.
Октавий Фландрийский
А ведь это письмо- верхушка айсберга... Там если копнуть глубже, то... Но как говорит наш гарант - не на часі. А сор нужно выносить из домика, однозначно. Чтобы президенты и их шестерки не думали, что им все дозволено и никто их не спросит, куда уплывают деньги федераций и ассоциаций.