Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
751
0

Євген ОПАНАСЕНКО: «У Кривбасі підбирається дуже хороша команда»

Новачок «Кривбаса» – про перехід до клубу з Кривого Рогу

Євген ОПАНАСЕНКО: «У Кривбасі підбирається дуже хороша команда»
ФК Кривбас. Євген Опанасенко

Новачок криворізького «Кривбаса», захисник Євген Опанасенко дав перше інтерв’ю у якості футболіста «червоно-білих».

– Євгене, як футбольна кар’єра привела тебе до Кривого Рогу?
– Подзвонив Юрій Миколайович, спитав, чи не хочу перейти до «Кривбасу». Ми з ним працюємо разом вже тривалий час. Тому майже одразу відповів, що перейду із задоволенням. Тим паче, «Кривбас» - дуже амбітний клуб, чому ні.

– Які враження від перших тренувань, оновленої команди «Кривбасу»?
– Була дуже велика футбольна пауза, тому, зізнаюсь, наразі нелегко набирати форму. Перші десять днів зборів були не дуже важкими, ми втягувались у процес. Тренери потихеньку будуть нарощувати навантаження, аби до сезону ми підійшли у чудовій формі.

– «Кривбас» - амбітний новачок УПЛ. Розумієте, яка на тобі і партнерах буде відповідальність?
– Прекрасно розуміємо, чого тренер хоче від нас, чого чекає. Ми з радістю поділимось з іншими гравцями нашими знаннями, досвідом. Впевнений, усі разом зможемо допомогти «Кривбасу» виконати завдання на сезон.

– Якщо спрогнозувати: на що може претендувати «Кривбас» в УПЛ після повернення?
– Не хочеться загадувати. Зараз підбирається дуже непогана команда. Тим більше, як я розумію, будуть ще нові гравці. Будемо будувати нову команду та битися за перемогу у кожному матчі УПЛ. Бажаю нашому клубу виступити якомога краще й демонструвати гарну атакувальну гру.

– Які перші слова приходять на думку, коли чуєш… «Кривбас»?
– Історія, атакувальний футбол, дуже гарна міцна команда.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.