Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 липня 2022, 12:57
527
2

Богдан САРНАВСЬКИЙ: «Вернидуб вміє досягати серйозних цілей»

Голкіпер «Кривбасу» підписав повноцінний контракт із криворізьким клубом

| Оновлено 07 липня 2022, 12:57
527
2
Богдан САРНАВСЬКИЙ: «Вернидуб вміє досягати серйозних цілей»
ФК Кривбас

Воротар криворізького «Кривбасу» Богдан Сарнавський розповів про підписання повноцінного контракту із «червоно-білими».

- У «Кривбасі» мене все влаштовує. Тут є усі умови для мого професійного розвитку та прогресу. Також є прекрасний тренер воротарів (Тарас Гребенюк), який завжди у всьому допоможе й підкаже. Тим паче, «Кривбас» очолив амбітний головний тренер - Юрій Вернидуб. У нас із клубом схожі цілі: тільки найвищі місця у чемпіонаті та серйозні задачі. Тому мені все підходить.

- Якими були перші думки, коли дізнався, що команду очолить Юрій Вернидуб?
- Сто відсотків: «Кривбас» від цього призначення тільки виграє. І футболісти, і керівництво, і персонал. Юрій Миколайович вміє досягати серйозних цілей, що неодноразово доводив.

- Чи є наразі якісь зміни у твоїй роботі на тренуваннях?
- У нас свій острівець, як то кажуть. Тренер воротарів не змінився, тому працюємо за планом, без змін. Готуємось до серйозного сезону й будемо радувати наших вболівальників у цей важкий для України час. З мого боку, це гра «на нуль».

- Амбіції «Кривбасу» говорять самі за себе. Чого особисто ти чекаєш від нового сезону, адже він буде незвичним? У тому числі, багато легіонерів покинули свої українські клуби.
- Не бачу проблеми в тому, що майже всі легіонери поїхали з України через воєнну агресію орків. Вважаю, іноземні гравці не грали таку важливу роль у нашому футболі. Можливо, якісні легіонери були тільки у складі грандів. В інших командах кадрові зміни будуть не дуже значними. Щодо чемпіонату, то його рівень вирівняється. Тим цікавіше буде кожен матч. Український футбол від цього тільки виграє, адже будуть грати наші футболісти. Збірна України також від цього тільки виграє, та й рівень УПЛ стане тільки вищим.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Не завидую Кривбассу. Неуверенная игра Сарнавского в своё время опустила Днепр-1 на последнее место.Многие это забыли,в памяти осталось только то,что ГТ был Михайленко.
Октавий Фландрийский
Если Зеленский возмет под свою опеку команду своего города, а к этому склонны многие эксперты, тогда  да, Кривбасс сможет порвать всех , как Тузик ушанку... Тогда эра Динамо и Шахтера канет в Лету.