Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
250
0

В'ячеслав БОБРОВ: «З іспанцями буде валідольна гра»

Баскетболіст збірної України – про важливий матч проти Іспанії

В'ячеслав БОБРОВ: «З іспанцями буде валідольна гра»
fiba.basketball

Форвард збірної України В’ячеслав Бобров поділився враженнями від матчу кваліфікації ЧС-2023 проти Північної Македонії та очікуваннями від гри проти збірної Іспанії.

«У Скоп’є ми грали проти гарного суперника, вони грали агресивно, зібрали багато м’ячів на нашому щиті. Тому з цього матчу ми маємо винести, що в фокусі треба бути всі 40 хвилин, не віддавати супернику жодного метра та грати в свій баскетбол. Ми не маємо керуватися емоціями та виконувати поспішні кидки, треба грати розумно - в нашу гру.

Після тижня в таборі збірної України я набрав форму і вважаю, що до ігор підійшов в оптимальних кондиціях. Перша гра проти Грузії була для нас особливо важливою, нам потрібна була різниця, тому ми грали до кінця. Зараз у нас матч проти іспанців, які програвши грузинам, ускладнили для нас ситуацію в групі. Але нам під силу грати проти них. Ми вигравали в них в Києві зі Святом Михайлюком та Олексієм Ленєм, зараз Свят з нами, у нас є молоді хлопці Ткаченко, Санон, Сидоров, у гарній формі Артем Пустовий. Так, буде тяжко, адже вони вміють грати швидко, нам потрібно проти їхніх фаст-брейків захиститися, зібрати всі м’ячі на щиті. Це буде валідольна гра, легко не буде, але в нас буде підтримка наших фанів, як на арені, так і в Україні. Нам потрібна ця перемога.

Важливо, що у нас дуже гарний колектив, ми збираємося разом і після тренувань, після вечерь, проводимо час разом. У тому числі за рахунок цього демонструємо єдний баскетбол і на паркеті.

Мені хотілося б подякувати нашим воїнам, які кожну хвилину ведуть боротьбу за нашу країну. І закликаю всіх, у кого є можливість, підтримати нас в Ризі, хто буде в Україні дивитися матч та підтримувати нас дистанційно, адже це нам дуже потрібно і без вашої підтримки нам не перемогти».

Джерело ФБУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СУДАКОВ: «Якщо Шахтар не стане чемпіоном, то не відпустить на Олімпіаду»
Футбол | 19 березня 2024, 04:40 2
СУДАКОВ: «Якщо Шахтар не стане чемпіоном, то не відпустить на Олімпіаду»

Півзахисник «гірників» хоче поїхати на Олімпійські ігри

ВІДЕО. Рахім Стерлінг пробив найкращий штрафний в історії футболу
Футбол | 18 березня 2024, 13:45 2
ВІДЕО. Рахім Стерлінг пробив найкращий штрафний в історії футболу

Жахливий удар по горобцях став об'єктом тролінгу в соцмережах

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.