Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 липня 2022, 19:38
2104
0

Тобол – Ференцварош. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Команда екс-українця Дмитра Непогодова постарається вдома здолати чемпіона Угорщини

| Оновлено 06 липня 2022, 19:38
2104
0
Тобол – Ференцварош. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів
ФК Тобол

У середу, 6 липня, у Костонаї на Центральному стадіоні відбудеться перший матч першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому місцевий «Тобол» прийме «Ференцварош» із Будапешта. Стартовий свисток пролунає о 17:00 за київським часом.

Тобол

Підопічні Мілана Мілановича, які мають статус чемпіонів Казахстану 2021 року, зараз у турнірній таблиці казахстанської Прем'єр-ліги посідають 4-е місце. Провівши 15 зустрічей, вони набрали 25 очок (7 перемог, 4 нічиї, 4 поразки).

Багаж у костанайської команди на два пункти менший, ніж у «Астани», яка посідає перше місце. На один крок попереду «Тобола» знаходяться «Ордабаси» та «Актобе». До честі партнерів колишнього українського голкіпера Дмитра Непогодова, який свого часу грав серед іншого за «Ворсклу», є актуальна серія з чотирьох зустрічей без поразок (3 перемоги, 1 нічия). Мирний результат був у крайньому на сьогодні матчі «Тобола» проти «Турана» (2:2) на його полі.

Варто згадати, що «Тобол» цього сезону вже взяв один трофей. 2 березня він обіграв «Кайрат» (2:1) у поєдинку за Суперкубок Казахстану.

Ференцварош

Команда з Будапешта, під орудою екс-наставника російської збірної Станіслава Чєрчєсова, стала найкращою у національному чемпіонаті попереднього сезону-2021/2022. У 33-х зустрічах вона набрала 71 очко (22 перемоги, 5 нічиїх, 6 поразок). Свого найближчого конкурента – «Кішварду» - «Ференцварош» випередив на 12 пунктів.

Під час підготовки до нової кампанії будапештці провели п'ять спарингів. У них вони здобули три перемоги, і по одному разу зіграли внічию та програли. Розбив угорців із рахунком 0:3 румунський клуб «Сепсі». Унічию «Ференцварош» зіграв із македонською «Шкендією 79» – 1:1. Переможними ж стали зустрічі з «Карда Мартянчі» зі Словенії (8:0), болгарським «Лудогорцем» (3:0) та німецьким «Карлсруе» (4:1).

Орієнтовні склади

«Тобол»: Мокін - Амановіч, Жаринбетов, Йовановіч, Каїров, Малий, Марочкін, Мужиков, Сєргєєв, Тагиберген, Томашевич.

«Ференцварош»: Дібус - Болі, Ботка, Кнустер, Ковачевич, Лайдуні, Захаріассен, Нгуєн, Траоре, Вінго, Цивіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть довести свою перевагу та здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 1.96 по лінії Parimatch.

6 липня, середа

«Тобол» – «Ференцварош»
Костонай. Центральний стадіон. 17:00
Арбітр: Даріо Бел (Хорватія)
Прогноз Sport.ua – 0:1
Parimatch  
  • 3,60
  • 3,55
  • 1,96
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.