Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 04 липня 2022, 13:32
3429
1

ДМИТРУЛІН: «Росіяни винесли з дому футболки Рівалдо, Тюрама та Вороніна»

Екс-захисник «Динамо» та збірної України розповів, що російські солдати винесли з його будинку

| Оновлено 04 липня 2022, 13:32
3429
1
ДМИТРУЛІН: «Росіяни винесли з дому футболки Рівалдо, Тюрама та Вороніна»
ФК Динамо. Юрій Дмитрулін

Колишній захисник «Динамо» та збірної України Юрій Дмитрулін розповів, що у його будинку під Києвом жили окупанти з російської армії.

«Камера працювала час від часу: встигла підзарядитись від сонця — увімкнулася. На записах було видно, що троє людей виходять через хвіртку, несуть торби. Швидше за все, це були мародери зі славної російської армії, другої у світі. Було видно, що вони у солдатській російській формі. У будинку не залишилося жодної ковдри. Електроніку не чіпали. Єдине у Нікіти витягли з комп'ютера всю начинку, залишили тільки блок живлення. Забрали пару медалей, які одержав на державному рівні.

Немає футболок Рівалдо, Тюрама та Вороніна. На ліжках — сліди, купа їжі, пайки... Свої шеврони лишили. За вкрадені футболки прикро. З Рівалдо я обмінявся футболками у Барселоні, коли виграли 4:0. Ситуація сталася для нього образливою, для мене смішною. За рахунку 3:0 або 4:0 на нашу користь вони атакували, не вийшло: чи удар заблокували, чи підштовхнули. Він сів на полі, тримається за голову. Підійшов до нього, простяг руку, пропонуючи допомогу, щоб підвестися. Він відмахнувся. Ну, відмахнувся й ок, я посміхнувся. Проте після гри підійшов помінятися футболками — без проблем. А за рік він виграв «Золотий м'яч». Тож подвійно прикро, що футболка це зникла», - розповів Юрій Дмитрулін.

Юрій Дмитрулін виступав у «Динамо» з 1992 по 2005 рік. У складі збірної України зіграв 39 матчів.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Рашисты настолько тупоголовые быдло (особенно их вояки), что я не удивлюсь, что в ближайшем времени где-то на просторах Мордора появится объявление с приблизительно таким текстом: "Продам футболку Ривалдо с матча ДК - Барселона".
Поэтому можно немного и помониторить их объявление с текстом "футболка Ривалдо", я думаю, какой-то олух объявится. Хоть будешь знать кто скомуниздил.