Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 03 липня 2022, 05:19
1014
0

Відправили у відомому напрямку. EHF відхилила скаргу відсторонених росіян

Гандбольний суд EHF відхилив протести, подані федерацією гандболу росії та клубом цска

| Оновлено 03 липня 2022, 05:19
1014
0
Відправили у відомому напрямку. EHF відхилила скаргу відсторонених росіян
Getty Images/Global Images Ukraine

Гандбольний суд Європейської гандбольної федерації (EHF) виніс рішення у справах, що були відкриті за позовами Федерації гандболу росії та її клубу цска на рішення Виконкому ЄГФ від 28 лютого 2022 року. Це рішення означало, що всі російські та білоруські клуби були відсторонені від участі у всіх заходах EHF до подальшого повідомлення.

Гандбольний суд EHF вирішив відхилити протести, подані Федерацією гандболу росії та клубом цска. Отже рішення Виконавчого комітету EHF залишається в силі. Федерація та клуб відсторонені від усіх заходів EHF до подальшого повідомлення.

Комісія визнала, що призупинення членства федерації може завдати значної шкоди, однак, зважаючи на загальні інтереси та особисту недоторканність (personal integrity) усіх сторін, залучених до діяльності EHF, гандбольний суд EHF погодився, що призупинення членства федерації у всіх заходах EHF було пропорційним рішенням з точки зору загального іміджу гандболу.

Загалом, беручи до уваги надзвичайно серйозне порушення з боку національного уряду росії та з метою захисту загальних інтересів усіх зацікавлених сторін, що залучені до діяльності EHF, комісія вважає, що на сьогоднішній день немає жодних нових фактичних приводів, які б дозволили гандбольному суду EHF скасувати оскаржуване рішення.

Апеляцію можна подати до апеляційного суду EHF упродовж семи днів.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.