Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 липня 2022, 03:18
1793
0

Залежить від фронту. Металіст 1925 розповів про фінансову ситуацію клубу

Ситуація дуже важка

| Оновлено 12 липня 2022, 03:18
1793
0
Залежить від фронту. Металіст 1925 розповів про фінансову ситуацію клубу
metalist1925.com

Андрій Недєлін, виконавчий директор «Металіста 1925», розповів про фінансову ситуацію клубу, який був змушений покинути Харків.

«Стабільність ситуації з фінансуванням клубу напряму залежить від стабільності на лінії фронту. Знову ж таки все дуже складно прогнозувати та планувати. Але якщо ситуація не стає гіршою, якщо ворог не підбирається до Харкова набагато ближче, ніж він зараз є. Сподіваємося, що наші героїчні захисники не дозволять ні на крок наблизитися до Харкова. Тоді власники клубу заявляють про можливість фінансування клубу на наступний сезон». 

«Так, бюджет зменшено, він сформований під умови військового часу, під потреби клубу, який сьогодні став клубом-кочівником. Тож, зараз у нас більшою мірою бюджет споживання, а не розвитку. Бо у нас буде дуже багато переїздів, у нас немає постійного місця проживання у багатьох футболістів».

«Це все дуже важко. Але навіть в такій перспективі ми бачимо впевненість власників клубу в тому, що у нас все буде добре: завтра, післязавтра, після війни», - сказав Недєлін.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.