Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 липня 2022, 13:33
160
1

Що потрібно зрозуміти насамперед тому, хто хоче ставити на баскетбол?

Декілька правил, які потрібно зрозуміти новачкам, щоб вигідно розміщувати парі на баскетбол

| Оновлено 01 липня 2022, 13:33
160
1
Що потрібно зрозуміти насамперед тому, хто хоче ставити на баскетбол?

Дуже багато любителів того чи іншого виду спорту все ж таки наважуються спробувати свої здібності в прогнозуванні і роблять ставку... Щоб, обпікшись раз-другий, навіки поставити хрест на ставках. Насправді ж цілком можна вигідно розміщувати парі, просто потрібно гравцю-новачкові зрозуміти кілька правил. Це стосується і тих, хто обирає для себе баскетбол як сферу для спроб заробити на точному прогнозуванні.

Найважливіше: виробити власну лінію гри

Немає єдиного, успішного способу перемагати. Жодна стратегія беттинга не гарантує стовідсоткового успіху... Але при цьому, як правило, найпопулярніші помилки, що часто повторюються, вже відомі, і основні види тактики спрямовані на те, щоб їх не повторювати. Без цього лише на особистому аналізі, навіть якщо він непоганий, складно перемагати. Особливо якщо не пропрацювала друга, не менш важлива частина стратегії – фінансова. Не розуміючи, як працювати в цьому аспекті, як розподіляти суму і не залишаючи резервів, вже через кілька невдач поспіль буде складно утримуватись у плюсі ​​– швидше буде банкрутство.

Найкраще зосередитися на 1-му турнірі

Стосовно баскетболу, не варто шарахатися від Єдиної Ліги до НБА і назад. Чим довше Ви аналізуєте, вивчаєте 1 змагання, тим краще та швидше вловлюєте нюанси. І, значить, найпростіше знайдете по-справжньому цінні ставки, зрозумівши, що букмекер невірно оцінив ймовірність подій, і можна без особливого ризику добре заробити за короткий час.

Бажано дивитися ігри повністю

Якщо цього не виходить, потрібно приділити час для того, щоб знаходити та слухати аналітичні розбори, тільки не від "диванних експертів", а від авторитетних фахівців. Що більше інформації та її аналітики, то простіше розуміти гру на максимально доступному рівні.

Потрібно розбиратися не лише у грі, а й у ставках

Насамперед, слід привчити себе стежити, як рухаються коефіцієнти у лінії, і розібратися у ситуаціях типу " провантаження " тощо., і навіть виробити свою модель реакцію них. За будь-якою зміною котирувань щось криється, і, можливо, варто змінити свій прогноз на обраний матч.

"Банківська" грамотність

Це не просто суперечка – тут можна заробити і, що трапляється частіше, прогоріти. Щоб опинитися серед перших, потрібно навчитися аналізувати свій банк та планувати майбутні ходи. Особливо якщо користуєтеся такими стратегіями, як "наздоганяння" - потрібно розуміти, на скільки ходів поспіль вистачить Вашого фінансового ресурсу.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zeka23
Що потрібно зрозуміти насамперед тому, хто хоче ставити"? Треба зрозуміти насамперед те, що навіть якщо вам вдасться щось заробити/виграти, букмекери нізащо не дозволять вивести вам ваш виграш. Вони знайдуть безліч приводів не повертати ваші гроші. Я нажаль маю в цьому досвід. Тому, панове, не робіть цього, від щирого серця раджу.