Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2022, 18:19
1241
0

Директор стадіону у Миколаєві розповів про удар рашистів

Володимир Коссе – про пошкодження Центрального стадіону

| Оновлено 29 червня 2022, 18:19
1241
0
Директор стадіону у Миколаєві розповів про удар рашистів
НикВести

Директор Центрального стадіону Миколаєва Володимир Коссе розповів про черговий злочин російських загарбників.

— Удар прийшовся о п'ятій ранку. Ушкоджень стадіон отримав багато. Повністю розбито адміністративний корпус арени, в якому постраждали всі офіси, в тому числі офіс МФК «Миколаїв».

Особливо прикро, що всі вони були новими, збудованими вже після моєї появи на нинішній посаді. Пошкоджено також роздягальні, електротабло, бігова доріжка. Поряд з тренерськими рядами на ній зяє величезних розмірів вирва, що утворилася від надпотужного вибуху. На трибунах чимало розбитих пластикових крісел, а футбольний газон усіяний великою кількістю уламків та дрібних осколків.

На стадіоні вже побували журналісти з Італії, Франції та відомої катарської телекомпанії «Аль-Джазіра». Представники перших двох країн подивилися на поле та сказали, що воно у хорошому стані і на ньому можна грати. Якби не маса відходів від ракетного удару! Адже уламків на ньому безліч. До цього поле нашого стадіону завжди було у хорошому стані, про це у місті знали всі. Навіть коли цілий місяць у Миколаєві не було води, я домовлявся, щоб її в іншому місці набирали в бочки, привозили і поливали газон. І ось тепер таке...

— Постраждалих на стадіоні на момент обстрілу не було?
— На щастя, із приємного можу зазначити, що жертв немає. У такий ранній час на об'єкті нікого з людей не було.

— Коли заплановано відновлення арени?
— Вранці на стадіоні побувало чимало людей із міських структур, які оглядали масштаби руйнувань та оцінювали кількість завданих збитків. Зокрема, мер Миколаєва пообіцяв допомогти у ремонті арени, проте лише після закінчення війни. Адже будь-якої миті може «прилетіти», і все те, що було відремонтовано, постраждає знову. З ним у цьому я цілком погоджуюся. Тому поки що приберемо все від наслідків обстрілу і чекатимемо на перемогу. Нехай Господь дарує нам мир, щоб ми грали у футбол, жили та раділи життю разом з дітьми.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.