Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 червня 2022, 16:44
3986
6

ЗОЗУЛЯ: В тому, що росія зважилася на вторгнення – є провина кожного з нас

Колишній форвард збірної України – про війну з росією

| Оновлено 27 червня 2022, 16:44
3986
6
ЗОЗУЛЯ: В тому, що росія зважилася на вторгнення – є провина кожного з нас
УАФ. Роман Зозуля

Нападник іспанської «Фуенлабради», який упродовж 8 років допомагає українським військовим, закликає українців не здаватися у боротьбі проти російської агресії.

«Чи втомились українці від війни?  Звісно. Адже всі хочуть повернутися додому і жити своїм звичним рутинним, але мирним життям. Нікому, крім схиблених кровожерливих рашистів, ця війна не приносить задоволення.

Чи втомились наші військові від війни? Так. Бо щодня втрачати побратимів – це біль, який неможливо заглушити. Але їхня мужність, відданість і сила волі не дозволяють взяти паузу і відпочити від бойових дій.

Чи втомились ми допомагати нашим захисникам? Ні. Бо там, в пекельних умовах, вони захищають не просто наші домівки. Вони воюють за нашу історію, наше теперішнє, наше майбутнє і наше право на життя.

Мабуть, ми всі десь трохи морально втомлені, фізично виснажені і емоційно загнані. Але, на жаль, це наша реальність. У нас немає іншого «сьогодні» і наше «вчора» остаточно загубилось 23 лютого, але єдиний спосіб забезпечити мирне «завтра» – це боротися. Боротися на усіх фронтах і з усіх сил підтримувати наших воїнів.

Ми хибно вважаємо, що велика війна почалася 24 лютого. Адже вона триває 8 років. І в тому, що рашисти зважилися на повномасштабний наступ – є провина кожного з нас. Бо за ці 8 років ми дозволили собі абстрагуватися від війни на Сході. Тому давайте більше не повторювати цю помилку.

Ми маємо пам’ятати, що в той момент, коли в одному домі стало спокійно і тихо, то хтось з наших Героїв заплатив за це своїм життям.

За ці 4 місяці Україна пролила надто багато крові і тепер просто втомитися і абстрагуватися від всього не можливо. Слава ЗСУ!», – написав Роман Зозуля.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Згоден.Більше того не тільки с 2014 року ми мало що зробили для захисту країни а робили теплицю сепаратистам в партіях.Більше того надалі русня сидить в храмах країни і в Лаврі.Опзж не перевірені СБУ не перевірені їх родини.Всі вони повинні заарештовані бути конфіскувати майно і до кінця днів їм і їх дітям займати будь  яку державну посаду.Це стосується всіх проросійских партій.Ми 30 років нічого не роболи,рухалися по течії ! Дорого ми платимо за свої вибори влади і за гречку дорого нам коштує наше свобода яку ми нерозуміли і не цінували.
ALKOSruLKA
Нам би ніколи не дали вибрати проукраїнську владу... Всі 300 років нас постійно намагаються загнати в стійло північні сусіди...  На жодних виборах ми не вибирали достойного, ми вибарали менше з 2х зол... І це на тлі тотальної мокше-бурятської 5ї колони, яка др0че за совком і хлібом по 16 коп....
der_MaiStier
Винні сьогоднішні пенси, які у 1991 обрали замість Чорновола мерзенного комуно-фашиста, потім Кучму... Винні ми, бо обрали у 2014 рига Вальцмана, через що було просрано 5 років. І апофеоз - у 2019 обрали Зегенерата, у команді якого 100% кацапських агентів і жодного нормального, включно з ним самим
Юрий Сергеевич
Моєї нема, я в 2019-ому за цього не голосував...