Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2022, 02:00
1377
0

Стало відомо, коли Динамо зіграє зі Сьоном, Янг Бойз та Люцерном

Товариські матчі киян пройдуть у Швейцарії 2, 5 та 9 липня

| Оновлено 27 червня 2022, 02:00
1377
0
Стало відомо, коли Динамо зіграє зі Сьоном, Янг Бойз та Люцерном
ФК Динамо Киев

Київське «Динамо» офіційно оголосило про матчі ще із трьома суперниками на зборах у Швейцарії.

Суперником київського «Динамо» у рамках передсезонного збору та підготовки до кваліфікації Ліги чемпіонів стане швейцарський «Сьон». Зустріч команд відбудеться у суботу, 2 липня, на стадіоні «Сен-Жермен» у Сав'єзі та розпочнеться о 20:00 за Києвом.

«Сьон» виступає у найвищому за рангом дивізіоні – Суперлізі Швейцарії та є дворазовим чемпіоном країни (у сезонах 1991/92, 1996/97), а також тринадцятиразовим володарем Кубка Швейцарії. За підсумками сезону «Сьон» посів 7-ме місце в турнірній таблиці (2021/2022).

Зі «Сьоном» «Динамо» зустрічалося й минулого літа, готуючись до сезону в рамках тренувального збору. Тоді товариська зустріч завершилася з рахунком 2:0 на користь киян (голами відзначилися Родрігес та Шкурін).

Підопічні Мірчі Луческу проведуть матч із ще одним представником цієї країни – «Янг Бойз». Майбутня зустріч відбудеться у вівторок, 5 липня, на арені Stade Universitaire Saint-Léonard у місті Фрібур. Початок матчу запланований на 19:30 за Києвом.

«Янг Бойз» виступає у найвищому за рангом дивізіоні – Суперлізі Швейцарії та є одним із найуспішніших клубів країни, 15-разовим переможцем швейцарської першості та 7-разовим володарем Кубка. Минулого сезону 2021/22 суперник фінішував на третій позиції у швейцарській Суперлізі.

Заключним суперником київського «Динамо» у серії благодійних матчів зі швейцарськими клубами у рамках передсезонного збору та підготовки до кваліфікації Ліги чемпіонів стане «Люцерн». Поєдинок відбудеться у суботу, 9 липня, на стадіоні Герзаг у місті Еммен. Початок гри заплановано на 19:00 за київським часом.

Торішня контрольна зустріч «Динамо» та «Люцерна» на літньому зборі завершилася бойовою нічиєю з рахунком 3:3 (голами за київську команду відзначилися Леднєв, Антюх та Гармаш).

Крім того, на 12 липня у «Динамо» заплановано проведення двоматчевого протистояння із французьким клубом «Ліон» (19:00 та 22:00).

Усі міжнародні товариські матчі «Динамо» будуть мати благодійний характер. Виручені кошти від продажу квитків будуть спрямовані на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених війною росії в Україні.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 08:01 1
Куртуа прокоментував скандальний епізод із нібито голом у ворота Луніна

21 квітня «Реал» Мадрид обіграв «Барселону» з рахунком 3:2

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.