Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 25 червня 2022, 23:44
833
0

Ізраїль U-19 – Англія U-19. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи

Битва за перший рядок

| Оновлено 25 червня 2022, 23:44
833
0
Ізраїль U-19 – Англія U-19. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 25 червня, у Ж'ярі-над-Гроном (Словаччина) на стадіоні «Сокіл» відбудеться матч третього туру чемпіонату Європи-2022, у якому в рамках групи B зіграють Ізраїль U-19 та Англія U-19. Стартовий свисток рефері Георгія Кікачейшвілі з Грузії пролунає о 21:00 за київським часом.

Ізраїль U-19


Міжнародна першість серед юнаків віком до 19 років уже встигла на повну розгорнутись на полях Словаччини, а в деяких групах і двох турів вистачило для того, щоб визначитися з майбутніми учасниками плей-оф. Максимально близькі до цього досягнення і футболісти з Ізраїлю, однак перед заключним ігровим днем ​​у квартеті команда Офіра Хаїма перебуває в далеко не найспокійнішому становищі. Сербія, яка за дивовижним збігом обставин у вигляді переваги за додатковими показниками над юнаками з України опинилася на цьому форумі, готова атакувати позиції «синьо-білих».

Єдиний сценарій, який може влаштувати наших колишніх суперників, при цьому доволі складно реалізувати – сербам, які здобули тільки один бал, необхідно переграти Австрію (не має набраних балів), тоді як Ізраїль має поступитися Англії, і лише після цього ми знову будемо рахувати додаткові показники. Будь-який інший сценарій номінальних господарів влаштує без жодних питань. У команді Хаїма досить цікавих виконавців, проте на європейському рівні грає лише один із них – 17-річний півзахисник Тай Абед. Окрім того, у ізраїльтян не все гаразд із обороною, що показали попередні матчі з двома пропущеними м'ячами у кожному.

Англія U-19


Гарет Саутгейт під час червневої міжнародної паузи зібрав у своєму розпорядженні найкращих футболістів країни, проте очевидно, що кадровий потенціал усіх англійських збірних фактично невичерпний. «Челсі», «Ліверпуль», «Тоттенгем», «Манчестер Сіті» і навіть «Ювентус» та «Боруссія» Дортмунд – представники цих іменитих клубів зараз працюють під керівництвом Яна Фостера, тому від їх виступу на міжнародному форумі зі зрозумілих причин чекають винятково максимального успіху.

Утім, Англія до нього йде доволі впевнено. Перемоги над Австрією (2:0) та Сербією (4:0) у попередніх матчах були беззастережними, тому «трьох юних левів» ми точно побачимо у раунді плей-оф. Чи з першого місця? Це, мабуть, і буде єдиною інтригою у майбутній грі, тоді як ті ж півзахисник Карні Чуквуемека («Астон Вілла») та форвард Дейн Скарлетт («Тоттенгем») отримають черговий шанс збільшити свої бомбардирські рахунки, на яких на даний момент вже є по два м'ячі.

Орієнтовні склади


Ізраїль U-19: Глікліх – Едрі, Ізраїлів, Лемкін, Файнгольд – Мадмон, Канчепольські – Лігассі, Глох, Абед – Тургеман.

Англія U-19: Кокс – Дойл, Едвардс, Куанса, Нортон-Каффі – Чуквуемека, Айроегбунам – Вейл, Девайн, Ремсі – Скарлетт.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку англійці знову здобудуть впевнену перемогу. Нашою ставкою буде позиція – Англія переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.11 за лінією Parimatch.

25 червня, субота

Ізраїль U-19 – Англія U-19
Ж'яр-над-Гроном. «Сокіл». 21:00
Арбітр: Жьяр-над-Гроном. «Сокіл». 21:00
Прогноз Sport.ua – 0:3
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 112
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 51
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.