Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 26 червня 2022, 22:22
11502
0

Нардеп виявився зрадником. День 121. СБУ викрила мережу агентів росії

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за п'ятницю, 24 червня

| Оновлено 26 червня 2022, 22:22
11502
0
Нардеп виявився зрадником. День 121. СБУ викрила мережу агентів росії
Facebook. Андрей Деркач

121-й день війни. 24 червня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 24 червня

23:59. Вечірнє звернення Президента України Володимира Зеленського

22:40. У Тбілісі пройшов антиурядовий мітинг, до учасників звернулися Зеленський та Арахамія

У центрі грузинської столиці Тбілісі перед будівлею парламенту відбулася акція протесту, учасники якої вимагали від влади виконати вимоги ЄС щодо набуття країною статусу кандидата на членство.

Організатором акції є громадський рух Сірцхвіліа (у перекладі з грузинського – ганьба). У його заяві зазначається: «Які б обіцянки не давав уряд, ми не віримо, що він буде вірний своєму слову, адже роками він лише доводив свою вірність олігарху».

Учасники акції вимагають виконання угоди, укладеної між грузинською владою та опозицією за посередництва президента Євроради Шарля Мішеля, а відповідальність за проведення реформ має взяти на себе грузинський народ. На виконання цих вимог мітингувальники дали владі тиждень, інакше ж обіцяють безстрокові протести. Через велику кількість людей рух центральним проспектом Руставелі зупинено.

До присутніх звернулися президент України Володимир Зеленський та народний депутат України Давид Арахамія, якого прем'єр Грузії Іраклій Гарібашвілі звинувачував у блокуванні кандидатського статусу для країни.

Український президент заявив, що вірить у європейське майбутнє Грузії, і пообіцяв, що Україна допоможе грузинському народові цим шляхом. А за словами Арахамії, і український, і грузинський народи завжди виборювали своє місце в єдиній Європейській родині, але сьогодні у грузинів забирають можливість возз'єднатися з Європою. Він також закликав народ Грузії оцінити дії нинішнього уряду – Грузинську мрію.

22:00. Українці за 3 дні скинули Притулі гроші на 4 Байрактари для ЗСУ

Українці за 3 дні перерахували благодійному фонду Сергія Притули 600 млн гривень на придбання 4 безпілотників Байрактар для ЗСУ.

Сергій Притула: «Завдання було зібрати за сім днів на три Байрактари. Ми зібрали на три Байрактари за три дні. Й навіть трохи залишилося. Причому так зверху залишилося, що беремо ще один. Чотири Байрактари за три дні – це наш з вами результат!»

Притула додав, що за ці три дні вдалося зібрати 600 млн грн.

21:00. Десантник збив Іглою російський штурмовик Су-25

Миколаївський десантник збив із переносного зенітно-ракетного комплексу російський штурмовик Су-25.

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ: «24 червня на одному з напрямків військовослужбовцям підрозділу протиповітряної оборони 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України було успішно збито російського штурмовика Су-25 Грач».

Броньований літак окупантів був назавжди приземлений із ПЗРК Ігла. Зенітник прийшов до армії добровольцем з мобілізації та отримав відповідну підготовку.

20:10. Блінкен: росія вже програла війну

Державний секретар США Ентоні Блінкен запевнив, що Вашингтон продовжуватиме підтримку України у протистоянні російській агресії, а росія вже програла у розв'язаній нею війні.

«Українці обороняються із неймовірною відвагою, а росія вже програла. Метою путіну, як він сам казав, було знищення України як незалежної та суверенної країни. Ця мета зазнала невдачі. Суверенна та незалежна Україна існуватиме довше, ніж житиме путін.

росія, незважаючи на досягнення певних успіхів на Донбасі, далека від вирішальної перемоги, а досягнення, які вона вже має, коштували їй надзвичайно високу ціну. За повідомленнями, з початку вторгнення загинули або зазнали поранень десятки тисяч російських військових. росія продовжує втрачати танки, авіацію, бронетехніку у великих кількостях.

Він додав, що навіть у разі подальшого наступу росія займе повністю зруйновані нею ж міста, а українські військові відійдуть на більш укріплені позиції, де зможуть ефективно оборонятися. Наша розвідка повідомляє, що російські війська й надалі страждають від низького бойового духу, високого рівня смертності, проблем з технікою та керівництвом, яке відмовляється повідомляти їм про реальний стан справ на полі бою».

19:40. У держдумі росії пригрозили, що Лондон бомбитимуть першим

Близький соратник путіна попередив, що Лондон стане першим містом, що будуть бомбити у разі чергової світової війни (Sky News).

Депутат держдуми рф генерал Андрій Гурулєв заявив, що столиця Британії буде вражена першою, якщо блокада Калінінграда призведе до війни:

«Ми знищимо усю групу космічних супутників супротивника під час першої повітряної операції. Ніхто не хвилюватиметься, американці вони чи британці, ми б розглядали їх усіх як НАТО.

По-друге, ми послабимо всю їхню систему протиракетної оборони, скрізь та на 100%. По-третє, ми точно не почнемо з Варшави, Парижа чи Берліна. Першим постраждалим буде Лондон. Кришталево ясно, що загроза світові походить від англосаксів».

За даними головного управління розвідки Міноборони України, Гурулєв є військовим злочинцем, який безпосередньо брали участь у злочинній діяльності на території України у 2014–15 роках.

19:00. Зведення Генштабу: ЗСУ відтіснили ворога на Херсонщині та відбили штурм біля Лисичанська

Генштаб ЗСУ: Українські військові змусили ворога відійти з оборонних позицій у Херсонській області, відбили штурм на Слов'янському та Сєверодонецькому напрямках, а також біля Мар'їнки, водночас окупанти захопили село Миколаївка на Бахмутському напрямку.

18:00. ЄС схвалив виділення Україні до 9 млрд євро макрофінансової допомоги

Європейська рада за підсумками саміту ухвалила рішення надати Україні макрофінансову допомогу в розмірі до 9 млрд євро (УП).

У комюніке ЄС сказано: «Європейська рада зазначає, що Європейська комісія незабаром подасть пропозицію про надання Україні нової виключної макрофінансової допомоги у розмірі до 9 млрд євро у 2022 році.

Також Єврорада закликає Комісію швидко подати свої пропозиції щодо підтримки Європейського Союзу розвитку України у співпраці з міжнародними партнерами, організаціями та експертами».

Нагадаємо, про затвердження макрофінансової допомоги стало відомо ще наприкінці травня. Як повідомляв Bloomberg, програма макрофінансової допомоги складатиметься з позик терміном на 25 років із відстроченням платежів на 10 років. При цьому відсотки з позик покриватимуться з бюджету ЄС.

Україна неодноразово використовувала макрофінансову допомогу ЄС. У травні, наприклад, вона отримала останні 600 млн євро з попереднього екстреного пакету. У четвер, 23 червня лідери Євросоюзу на саміті у Брюсселі ухвалили рішення надати Україні та Молдові статус кандидата на вступ.

17:00. У США розповіли, коли Україна отримає усі обіцяні системи HIMARS

Нещодавно оголошена Сполученими Штатами партія з чотирьох високомобільних артилерійських ракетних систем HIMARS буде доставлена ​​до України до середини липня, заявив високопосадовець Міноборони США (CNN).

Перша партія із чотирьох ракетних систем, обіцяних США Україні, вже знаходиться в країні. Чиновник у розмові з журналістами також повідомив, що ще один взвод українців навчається експлуатації систем.

23 червня США оголосили про надання Україні нового траншу військової допомоги на суму $450 млн. Пакет включає зброю та обладнання, включаючи нові реактивні системи залпового вогню HIMARS і десятки тисяч додаткових боєприпасів для артилерії, яка вже була надана.

16:20. кремль планує теракти у Білорусі, щоб втягнути її у війну з Україною

За інформацією українських розвідників, кремль планує підрив житлових будинків у білоруському Мозирі, щоб втягнути білорусь у війну проти України.

Головне управління розвідки: «За отриманими даними рф спробує залучити білорусь до військового конфлікту з Україною за допомогою низки провокацій по інфраструктурних об'єктах і цивільному населенню.

Для цього до міста Мозир під виглядом цивільного населення прибули диверсійні групи. Відомо, що до планів цих груп входить організація серії терактів на території білорусі. російське ГРУ планує провести серію артилерійських та ракетних ударів по Мозирському НПЗ, об'єктах громадянської інфраструктури та житлових масивах. Під час обстрілів додатково відбудуться підриви житлових будинків, лікарні та школи.

До складу російських груп, що прибули до білорусі, входять кадрові співробітники головного розвідувального управління рф  та найманці приватних військових компаній, контрольованих рф і шойгу. Аналогічний сценарій окупанти застосовували під час розпалювання війни в Чечні. Тоді спецслужби Росії організували вибухи в кількох будинках Рязані, звинувативши в цьому міфічних чеченських бойовиків.

На думку кремлівських кураторів, це створить для лукашенка формальний привід для розв'язання війни. Окупанти вважають, що в цьому випадку у лукашенка не залишиться можливість уникнути участі у війні. Офіцери білоруської армії знають цю інформацію та розпочали евакуацію своїх сімей з Мозиря».

16:00. Звернення Президента України Володимира Зеленського

15:30. МОУ: Інформація по Сєвєродонецьку закрита, не потрібно шкодити

Генеральний штаб не коментує інформацію про можливий вихід українських військових із міста Сєвєродонецьк Луганської області, зараз там найгарячіша ділянка фронту.

Спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник: «Інформацію про те, чи знаходяться частини Збройних сил України у певному районі, включаючи Сєвєродонецьк, закрито. Ми про це не говоримо. Я б дуже просив усіх зосередитися на інформації, яку представляє Генштаб і Міноборони України.

Хотів би закликати і журналістів та представників органів державної влади дати можливість ЗСУ повідомляти про дії української армії у рамках відкритої інформації. Не треба шкодити веденню оборонної операції. Вірте у Збройні сили України.

Найгарячішими ділянками фронту залишаються населені пункти на південному та південно-східному напрямках Сєвєродонецька. Противник значно збільшив кількість авіаційних нальотів. Внаслідок ударів по Лисичанську на навколишні населені пункти зруйновано велику кількість будівель.

Незважаючи на зростаючі втрати особового складу та техніки, росіяни продовжують переважати над Силами оборони на окремих напрямках у кілька разів, що дозволяє їм досягати певних тактичних успіхів».

14:40. СБУ заявила, що нардепа Деркача завербовано російською розвідкою

Служба безпеки України заявляє, що викрила агентурну мережу головного управління генштабу росії, яка мала допомагати ворогові в захопленні України.

Спікер СБУ Артем Дехтяренко: «В агентурну мережу, зокрема, входив народний депутат Андрій Деркач, який, за даними слідства, займався створенням ряду приватних охоронних підприємств у різних галузях, щоб використовувати ці структури для швидкого захоплення України. З ініціативи СБУ щодо народного депутата Генеральним прокурором розпочато досудове розслідування».

У СБУ вели оперативну розробку мережі давно, але остаточно спецслужба нейтралізувала її на початку війни, затримавши колишнього помічника нардепа Ігоря Колесникова. Власне, він, будучи негласним співробітником ГУ ГШ рф з позивним Ветеран, був зв'язківцем і фінансовим кур'єром між спецслужбами росії та Деркачем.

Після затримання Колесніков пішов на угоду зі слідством та дав багато цікавих свідчень. У травні суд оголосив вирок за державну зраду. За словами Колесникова, Деркач був завербований у 2016 році. З ним особисто працювало найвище керівництво ГРУ – начальник управління Ігор Костюков та його перший заступник Владімір Алексєєв.

Нардеп, зокрема, отримував кошти від ГУ ГШ рф для створення приватних охоронних структур, які ворог планував використати для захоплення України. На реалізацію своїх планів ГРУ виділяло по 3–4 млн доларів раз на кілька місяців. Як свідчать матеріали слідства, значна частина цих коштів осіла у кишенях Деркача.

На відео Колесников розповідає: «При вході військ, коли буде зрозуміло, що міста здаються, ці ПОП (приватні охоронні підприємства) мали забезпечувати проходження техніки, сідати на броню з російськими прапорами, і таким чином забезпечувати мирний вхід до міст».

ГРУ під час захоплення столиці планувало використовувати дві бригади спецназу та сили спецоперацій, які мали зайти з території білорусі. Звідти – швидко просунутися до Києва, захопити Урядовий квартал та зібрати віче у Верховній Раді, яке б проголосувало за створення нового уряду.

14:00. лавров порівняв ЄС та НАТО з гітлерівською Німеччиною

Глава російського МЗС сергей лавров заявив, що ЄС разом з НАТО збирають коаліцію для війни з росії, як Гітлер під час Другої світової війни:

«У нас мало ілюзій, що нинішня русофобська зарядженість ЄС якимось чином розсмокчеться чи зміниться у довгостроковій перспективі. Але це шлях, який європейці обрали.

Коли починалася Друга світова війна, Гітлер під свої прапори зібрав значну частину, якщо не більшу частину європейських країн для війни проти СРСР. Зараз також ЄС разом із НАТО збирають сучасну коаліцію для боротьби, а за великим рахунком – війни з росією».

13:40. У кремлі відреагували на кандидатство України в ЄС

У кремлі заявили, що питання надання статусу кандидатів у ЄС Україні та Молдові – це внутрішня європейська справа, головне, щоб ці процеси не призводили до великих проблем у відносинах цих країн із росією.

дмітрій пєсков: «По-перше, це, звичайно, внутрішні європейські справи. Для нас дуже важливо, щоб усі ці процеси не приносили більше проблем нам та більше проблем у відносинах згаданих країн із нами. Цих проблем і так достатньо.

Головне, щоб усе це не призводило до подальшого погіршення відносин росії з ЄС, тому що вони й так уже неабияк зіпсовані. Статус кандидата у ЄС? Туреччина за десятки років кандидатства нікуди не рушила. Тому тут можливі різні нюанси».

13:10. Юрій Бутусов: українські військові вийшли із Сєвєродонецька

Українські військові вночі 24 червня залишили частину промзони та вийшли із Сєвєродонецька.

Журналіст Юрій Бутусов: «Ми вийшли із Сєвєродонецька. Сьогодні вночі українські підрозділи організовано залишили частину Сєвєродонецької промзони. На тій ділянці фронту, де я перебував, відхід пройшов під обстрілом, але без втрат. Іти гірко, але це рішення давно вже назріло.

Українські воїни гідно билися за місто і зробили більше, ніж можливо, за таких надзвичайно важких умов. Без мостів і понтонів щоденні бої були суцільним героїзмом. Більше розповісти можна буде пізніше.

Ми вийшли. Але ми обов'язково повернемось. Вічна слава українським героям, які билися за Сєвєродонецьк до кінця».

12:40. Борис Джонсон застеріг від пошуку поганого миру в Україні

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон попередив, що країни G7 та союзники по НАТО не повинні заохочувати Україну погоджуватися на невигідні умови миру, тоді як жорстока війна росії затягується (Politico, УП).

Джонсон повторив своє занепокоєння тим, що зараз у світі настало багато втоми від України. Він закликав західні держави надати українцям стратегічну витривалість:

«Моє послання колегам G7 та НАТО зокрема: зараз не час домовлятися і заохочувати українців погоджуватися на поганий світ, світ, заради якого їм пропонують відмовитися від частини території в обмін на припинення вогню.

Попереджаю, що такий сценарій стане катастрофою, яка, ймовірно, додасть сміливості путіну і завдасть світові додаткових економічних збитків. Настав час визнати, що українцям потрібна допомога, щоб змінити динаміку на Донбасі, у Сєвєродонецьку, а потім на півдні».

Джонсон наголосив на важливості продовольчої безпеки, вирушаючи на зустріч глав урядів країн Співдружності в столиці Руанди Кігалі. Деякі з найбідніших країн світу абсолютно залежать від постачання зерна з України.

12:00. У Херсоні підірвали колаборанта Дмитра Савлученка

В окупованому російськими військами Херсоні підірвали автомобіль представника проросійської так званої адміністрації області, за попередніми даними, він загинув.

Вранці 24 червня російські ЗМІ повідомили, що у Херсоні вибухнув автомобіль. За даними УП, ця машина належала місцевому колаборанту Дмитру Савлученку, який був функціонером молодіжної організації Нова Русь. За попередніми даними, людина, яка перебувала в машині, загинула.

Російські ЗМІ також повідомляють, що внаслідок замаху, ймовірно, загинув так званий голова управління сім'ї, молоді та спорту проросійської військово-цивільної адміністрації Савлученко.

Про загибель Савлученка повідомив український журналіст Денис Казанський. Він також опублікував фото з місця події. За словами Казанського, Савлученко був членом партії обвинуваченого в держзраді Віктора Медведчука і довгі роки відкрито займався в місті антиукраїнською діяльністю.

11:00. Генштаб: втрати окупантів досягли 34 530 осіб

Минулої доби Збройні сили України знищили 100 окупантів. Усього з початку повномасштабної агресії втрати російських загарбників досягли 34530 осіб особового складу.

Генеральний штаб ЗСУ: Найбільших втрат противник зазнав на Слов'янському та Бахмутському напрямках. Загальні бойові втрати окупантів з 24.02 до 24.06 склали:

  • особового складу – близько 34 530 (+100) осіб ліквідовано,
  • танків ‒ 1507 (+3) од.,
  • бойових броньованих машин ‒ 3637 (+5) од.,
  • артилерійських систем – 759 (+3) од.,
  • РСЗВ – 241 (+1) од.,
  • засобів ППО – 99 (+0) од.,
  • літаків – 216 (+0) од.,
  • вертольотів – 183 (+0) од.,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 622 (+2),
  • крилатих ракет – 137 (+0),
  • кораблів/катерів – 14 (+0) од.,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 2553 (+5) од.,
  • спеціальної техніки – 60 (+0).

10:20. Українська авіація завдала ударів по росіянам

23 червня штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24м завдали потужних авіаційних ударів по окупаційним військам та центрам логістики.

Командування повітряних сил ЗСУ: Удари нанесені на північно-східному напрямку.

Ударні групи вразили склад боєприпасів, 30 бойових броньованих машин ворога, живу силу, а також пункт ремонту та відновлення бойової техніки.

09:30. Гайдай: Захисники отримали наказ відходити на нові позиції у Сєвєродонецьку

Захисники Сєвєродонецька на Луганщині отримали команду відходити на нові укріплені позиції.

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай: «На жаль, доведеться відводити наших хлопців (захисників із Сєвєродонецька). Це те, про що ми говорили, що не треба розводити зраду, ніхто не покидає наших хлопців, ніхто там не допустить оточення.

Зараз та ситуація, коли перебувати на розбитих за багато місяців позиціях, просто щоб там перебувати, немає сенсу. Оскільки з кожним днем ​​пропорційно кількість загиблих на незакріплених позиціях може зростати.

Саме тому було прийнято рішення, щоб захисники Сєвєродонецька відходили на нові позиції, на нові укріплені райони і вже звідти нормально і повноцінно вели бойові дії та завдавали шкоди ворогові».

08:00. Зведення: ЗСУ розбили ворожі ДРГ, авіацією вдарили по скупченню ворога

Генштаб ЗСУ: українські захисники виявили та розбили диверсійно-розвідувальні групи ворога, а також авіацією вдарили по скупченню росіян.

07:00. Під рязанню на росії впав Іл-76

Біля рязані на росії розбився літак Іл-76.

МНС: Внаслідок падіння літака руйнувань немає. Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці організовано роботу оперативних служб. Загалом на місці працюють 8 одиниць техніки, 19 осіб.

Спочатку повідомлялося, що в результаті авіакатастрофи загинула одна людина і ще 7 госпіталізовані з травмами. Пізніше кількість загиблих зросла до чотирьох людей.

06:00. Зеленський може звільнити Баканова з посади голови СБУ

Президент України Володимир Зеленський має намір звільнити з посади голови Служби безпеки України Івана Баканова через низку невдалих операцій та втрат у Херсоні. За даними видання Politico, через невдачі та втрати в Херсоні Баканов потрапив у немилість Зеленського.

Посилаючись на слова чотирьох чиновників, наближених до президента, та західного дипломата, який консультував Київ щодо реформ, Politico пише, що Зеленський прагне замінити Баканова кимось більш підходящим.

Баканов потрапив під шквал критики наближених до Зеленського людей після вторгнення рф в Україну 24 лютого, оскільки глава СБУ не зміг належним чином впоратися з новими викликами.

05:10. На Півдні ЗСУ за добу знищили 44 окупанти, гармати та іншу ворожу техніку

На захисті південних рубежів українські військові знищили понад 40 загарбників та військову техніку ворога.

ОК Південь: «Влучання ракет у такі соціальні об'єкти як лікарня, дитяча спортивна школа та стадіон – це докази відчайдушної ворожої агонії. А точне знищення ракет нашими силами ППО – промовисте підтвердження, на чиєму боці правда.

Українські партизани продовжують опір на окупованих територіях. Таким чином, на Херсонщині вони ускладнюють функціонування окупаційної влади.

А у Миколаївському напрямку ворог розгорнув артилерійські підрозділи для вогневої підтримки дій своїх сил. Але задуми супротивника досить очевидні та отримують адекватну відповідь.

Українською авіацією за ворожими позиціями завдано за добу 5 ударів. Підтверджені втрати противника становлять 44 загарбники, дві 152-мм гармати – Гіацинт-Б та Мста-Б, кілька одиниць броньованої та автомобільної техніки».

04:00. Аналітики спрогнозували, коли загарбники припинять наступ

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що російські загарбники найближчими тижнями припинять наступ, що дозволить українським захисникам розпочати контрнаступ. білорусь проводить військові навчання і не планує вступати у війну в Україні, проте може вдатися до провокацій.

Інститут зазначає, що протягом останніх кількох днів російські війська досягли значних успіхів у районі Сєвєродонецьк – Лисичанськ, і українські війська продовжують зазнавати помітних втрат, але українські сили здебільшого досягли своєї мети у битві, сповільнивши наступ російських сил. Однак, як раніше оцінював ISW, втрата Сєвєродонецька та Лисичанська не стане серйозним поворотним моментом у війні.

Аналітики припускають, що російські наступальні операції зупиняться найближчими тижнями, незалежно від того, чи захоплять російські сили район Сєвєродонецьк – Лисичанськ. І це дозволить українським силам розпочати контрнаступ.

02:30. ПАРЄ: MH17 над Донбасом збила російська ракета

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) 23 червня визнала резолюцією, що малайзійський Boeing 777 рейсу MH17 у 2014 році був збитий російською ракетою.

«Перекональним сценарієм є той, за яким літак був збитий російською ракетою Бук, наданою військовим підрозділам, контрольованим рф.

Асамблея вражена дезінформацією, яку поширюють російські органи влади з приводу збиття цього літака. Замість надання достовірної інформації компетентним слідчим органам, російська влада поширює дезінформацію, у тому числі послідовні суперечливі версії подій, покликані створити плутанину.

Як свідчать розвідувальні дані з відкритих джерел, опубліковані у численних звітах, російська влада навіть пішла так далеко, що надала маніпулятивні радарні, супутникові та інші дані, щоб приховати правду. Версії про те, що український винищувач Су-25 або МіГ-29 збив рейс MH17, або що в цьому винна українська ракета Бук, випущена з території, яку контролює Київ, були ретельно спростовані.

Асамблея вкотре закликає росію сумлінно співпрацювати з розслідуваннями, включаючи надання належних супутникових та радіолокаційних даних про шкоду, та офіційно вибачитися перед родичами жертв MH 17 за біль та страждання, спричинені дезінформацією».

У Нідерландах завершилося останнє судове засідання у справі щодо загибелі рейсу Малайзійських авіаліній, збитого в небі над Донбасом у липні 2014 року.

01:00. Україна стала кандидатом в ЄС. Звернення Зеленського до учасників саміту Євросоюзу

00:00. Початок 121-го дня війни, 24 червня

Онлайн-трансляція українського телемарафону

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.