Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2022, 12:36
1522
5

Юрій ВЕРНИДУБ: «Є можливість працювати у Кривбасі та служити в армії»

Тренер задоволений, що може знову розпочати роботу

| Оновлено 24 червня 2022, 12:36
1522
5
Юрій ВЕРНИДУБ: «Є можливість працювати у Кривбасі та служити в армії»
facebook.com/fckryvbas

Новий тренер «Кривбасу» Юрій Вернидуб радий тому, що може повернутися до роботи наставником. Крім того, він зможе продовжувати служити в армії.

- Після п’яти-шести місяців паузи з’явилася можливість знову працювати тренером, у «Кривбасі». Добре знаю цю команду, адже ще в недалекому минулому це стабільний клуб УПЛ. Так, десь був період, коли його не було на карті профі-клубів України, але, дякуючи Богу, він відродився. Й останній сезон показав, що «Кривбас» повертається, пробившись до еліти.

Мені надійшла пропозиція зі сторони президента клубу Костянтина Караманіца очолити «Кривбас», й можливість поєднувати працю та військову службу. Щасливий, що знову зможу займатися улюбленою справою, працювати із командою.

- Ваші перші враження від команди, клубу та нашої інфраструктури?

- Одразу скажу, що інфраструктура на високому рівні. Щодо команди, то є певні проблеми. Що ж, будемо збирати новий колектив. У той час, коли в Україні війна, дуже важко зібрати команду. Але час покаже: будемо дивитися, підбирати потрібних нам футболістів, для тих задач і цілей, які ми перед собою будемо ставити.

Не дивлячись на те, що ми новачки УПЛ, я, мій тренерський штаб і наш клуб - з амбіціями. Й хочеться, аби ми поставили перед собою серйозні задачі, а не просто залишитись в УПЛ. Вважаю, все у наших руках. Будемо працювати й збирати амбітну команду. Цей рік ми будемо рухатися тільки так, аби у подальшому зробити конкретні кроки для боротьби за місце у єврокубках.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 19
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
shoko
"..
" .. що? по-факту президент Кривбасу вирішує де кому служити і може собі виписати вояку - "на нужды клуба"..це що за лютий піз..ь? Я дуже поважаю Вернидуба за його вчинки насамперед, але приймати участь у цьому цирку це вже занадто. Він зробив свою справу у скрутний час, своїми вчинками показав що готовий віддати життя за Україну - хоче тренувати, його право. Звільняйся в запас і тренуй. 
umnuy2
а члены квартал 95 тоже так могут...цирк какой-то
Олексій Коваль
Какая там Европа нам... Как были схемы корупцыонные, так и остались. Тренер из окопа... Ну ну
Октавий Фландрийский
Странно как-то... Я понимаю, что если бы клуб назывался ЦСКА или СКА, и содержался на средства МО Украины, это еще можно было как-то понять -  армейская команда и тренер якобы военный и якобы служит в армии. Это мы проходили еще в СССР. Но сейчас? Я так понимаю, что Вернидуб, мною уважаемый тренер, будет тренировать Кривбасс,  24\7, но еще и будет занимать чью-то должность (во время войны!!!!) в ВСУ!?!?  Или под него сделали должность военного тренера ?  Маразм крепчает... Я вот задумываюсь - какие же связи надо иметь, чтобы провернуть такую аферу во время войны....
Выталкиватель парашутистов
Я начинаю подозревать одну не хорошую вещь...Футбольная команда Кривбасс с Крывого Рога, города, откуда родом наш гарант, и подозревать Зеленского в не любви к своим родным пенатам как- то не с руки, правда? Может по- тому так все и произошло? Потому что схема зарабатывать двойное бабло, чтобы тренеру Кривбасса жилось ещё лучше, не очень вяжется с не совсем хорошим обеспечением наших солдат на фронте, ведь за те деньги, которые будет получать Вернидуб, можно было-бы прокормить месяц взвод или роту, купить броники или патроны нашим воинам... А самому Вернидубу не стыдно за это все? Я бы посоветовал ему по от всех отказаться от этих денег МО, они начинают дурно пахнуть... Слабо?