Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 червня 2022, 01:32
12771
3

Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Рекорд мені вже до ср*ки»

Відомий форвард хоче, щоб закінчилася війна

| Оновлено 24 червня 2022, 01:32
12771
3
Євген СЕЛЕЗНЬОВ: «Рекорд мені вже до ср*ки»
ФК Минай. Євген Селезньов

36-річний нападник «Миная» Євген Селезньов висловився про своє майбутнє.

«Цього року мені буде 37, але я ще хочу пограти та передати молоді свій досвід. За рекорд я більше говорити не хочу, мені він до ср*ки. В Україні йде війна, і не час думати про це. Нині є важливіші питання.

Сподіваюся, що тренер розраховує на мене. Я спілкувався із Володимиром Богдановичем. Між нами добре спілкування, і я всім задоволений. Так, зараз я не в дуже хорошій формі. Коли розпочалася війна, то думки були далеко не про футбол. Був шок.

Я ще не награвся у футбол. Це головне. Я хочу продовжувати.

Справа не у віці, а у відчуттях. Якщо тримати себе у формі, можна грати. Якщо я відчую, що більше не можу, то сам у цьому чесно зізнаюся», - сказав Селезньов.

Нагадаємо, що Євген Селезньов приєднався до «Миная» на початку сезону 2021/22. З того часу футболіст провів за команду 12 матчів в УПЛ та забив 1 гол.

Оцініть матеріал
(122)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex AS
да и сам он тоже уже давно до ж
terhoha
селезень уже давно всім до сра.и.
Октавий Фландрийский
Он хочет чтобы быстрее закончилась война. А сам не желаешь ускорить приближение нашей победы, вступив в ряды ВСУ и лично поучаствовать в процессе приближения  этой даты? Слабо? Только не говори что вера запрещает тебе брать оружие в руки или что ты никогда не служил в армии и ничего, кроме как пить водку, не умеешь. Приходи к нам, в тероборону. За две недели мы научим тебя стрелять из нескольких видов оружия,научим обращаться с гранатометом и ручными гранатами, научим правильно пользоваться местностью при ведении боя, получишь навыки оказания первой помощи при ранениях, и многому, что необходимо для боя. Слабо?  Мы тебе даже специальную медаль сделаем, как ПЕРВОМУ профессиональному футболисту Украины, который пошел на фронт защищать Украину от оккупантов, увековечим в истории, это буде по-хлеще, чем стать лучшим бомбардиром чемпионатов Украины....