Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 22 червня 2022, 13:57
79
0

Біатлон: нюанси виду спорту і поради гравцям-початківцям

Поради для бетторів-початківців у ставках на біатлон

| Оновлено 22 червня 2022, 13:57
79
0
Біатлон: нюанси виду спорту і поради гравцям-початківцям

Взимку тривають багато формально літніх видів спорту. Більше того, у багатьох із них сезон починається з осені і триває до весни. Але є й досить популярні види спорту, для яких потрібний сніг та лід. Серед них біатлон поступається хіба що хокею, особливо у пострадянському регіоні. Відповідно, і ставки мають стабільну популярність, змушуючи букмекерів розширювати свій розпис.

Суть та види біатлону

Це вид спорту, який поєднує гонки на лижах та стрілянину з положень лежачи та стоячи. При цьому є різні види і потрібно розуміти, до якого належить обране вами змагання. Це може бути індивідуальна гонка, естафета, спринт, мас-старт, переслідування. У кожного свої нюанси, і, наприклад, експерти відзначають, що в 1 варіанті, індивідуальних перегонах, спортсмени, як правило, менш стабільні (особливо дівчата), і лідери загального заліку Кубка світу якщо і провалюються, то саме в таких етапах. З іншого боку, і котирування тут привабливі. Особливо високі вони у жіночих турнірах. Варто пам'ятати і загальний календар. Нерідко найкращі спортсмени змушені чергувати виступи у чемпіонаті Європи з етапами Кубка світу та/або світовими чемпіонатами. Якими б професіоналами вони не були, але все одно доводиться розставляти пріоритети. І якщо останні традиційно котируються найвище. У результаті в ньому викладаються максимально біатлоністи і в чоловічому, і жіночому розряді. Так що такі турніри прогнозувати порівняно простіше - ніхто не проводить змагання "крім рукава". А ось у менш рейтингових стартах складно передбачити, хто боротиметься щосили, а хто має намір "відбувати номер".

Поради для бетторів-початківців

Козир біатлону полягає в тому, що це динамічний вид спорту. До того ж, добре проводячи власне гонку, спортсмен може все зіпсувати, провалившись на одному з вогневих рубежів. Фахівці радять гравцям знаходити якнайбільше можливостей переглядати перегони, щоб розуміти, в якій формі спортсмени, тим більше що новин на цю тему не так і багато. Але ведуться дані за статистикою, і їх потрібно також враховувати, вивчаючи перед розміщенням парі те, як спортсмен проходить за видами перегонів, якими є його показники, перш за все, точність стрілянини (причому з різних положень) і швидкість ходу на лижах.

Усі рекомендують не поспішати робити розміщувати ставки – мало не ігнорувати передматчевий режим. 1-е коло варто присвятити перегляду, щоб побачити, як ідуть спортсмени. А то й побачити підсумки стрілянини на першому вогневому рубежі. Тільки отримавши обсяг актуальної інформації, Бетор починає укладати парі. Щоправда, вони "платять" за велику впевненість у проході падінням коефіцієнтів.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.