Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 червня 2022, 06:40
19227
7

Наказом Залужного. Вернидуба перевели служити у Кривий Ріг

Тренер зможе поєднувати службу та роботу

| Оновлено 22 червня 2022, 06:40
19227
7
Наказом Залужного. Вернидуба перевели служити у Кривий Ріг
fckryvbas.com

За інформацією офіційного сайту «Кривбасу», нового тренера команди Юрія Вернидуба наказом головнокомандувача Валерія Залужного було переведено на службу до Кривого Рогу.

Вернидуб з перших днів повномасштабної війни з Росії служить у ЗСУ. За інформацією клубу, наставник служив якраз на криворізькому напрямку руху ворога.

Наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного Юрія Вернидуба переведено до міста Кривий Ріг, у місце розташування ФК «Кривбас», для подальшого проходження військової служби.

«Це дозволить йому у вільний від виконання службових обов’язків час надавати необхідну методичну допомогу тренерському колективу в підготовці спортсменів до змагань за умови дотримання законодавства про працю», - зазначено в офіційному листі від Міністерства оборони на адресу клубу.

Оцініть матеріал
(170)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Сиденко
Я звісно все розумію але не треба робити такі смішні заголовки
Михаил Степанов
Ми всі поважаємо і Залужного і Вернидуба. І розуміємо все, але звучить тупо...
Выталкиватель парашутистов
Чем дальше в лес, тем толще партизаны... Странная и одновременно идиотская новость. Все таки это фейк, я почему-то в этом уверен. Ну не может наша власть во время войны принимать такие решения, вы округ мясорубка идёт по полной программе, тысячами гибнут люди каждый день, ат наш Залужный думает как перевести Вернидуба с одной части в другую, чтобы он совмещал приятное с полезным...Ребята, окститесь, это не времена СССР, когда игроки ЦСКА или СКА бегали в футбол и якобы служили в СА на офицерских должностях, не зная где у танка зад или перед.
Сергей Ионов
Якщо Вернидуб написав рапорт на і'мя Залужного, з проханням перевести його на інше місце служби, то чому б ні? А ось заголовок дійсно тупий!
Октавий Фландрийский
Я понимаю, на войне все может произойти, по подобного бреда я не могу вспомнить. Или это фейк, расчитанный на дискридитацию Залужного, или, если это действительно так, то гей Арестович нервно курит в сторонке. Да и Вернидубу такая реклама абсолютно не нужна, он такого отношения к себе не заслужил. И маленький вопрос. И зарплату он будет получать как военнослужащий и как тренер команды? Или Залужный не знает Законов Украины, которые регламентируют работу госслужащего?