Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 червня 2022, 18:46
85
0

Нюанси ставок на волейбол

У чому нюанси цього виду спорту та ставок на нього

| Оновлено 20 червня 2022, 18:46
85
0
Нюанси ставок на волейбол

Букмекерські компанії приймають ставки на різні види спорту. У тому числі і на волейбол – відносно динамічний вид спорту, що зрозумілий практично всім та цікавий багатьом глядачам. Згодом його почали використовувати як поле для ставок, популяризувавши цю дисципліну. Це змушує букмекерів розробляти дедалі ширший вибір подій у своєму розписі.

Нюанси оформлення парі на волейбол

За правилами волейболу, щоб перемогти, 1 з команд має виграти 3 партії. І не дивно, що найчастіше пропонується розпис як на весь матч, так і на окремий сет, причому розпис буде більш-менш однаковий - головне не переплутати і розмістити своє парі правильно. Ті, хто воліє робити ставки онлайн, люблять волейбол через зручну швидкість гри - темп такий, що події хоча і змінюються, але все ж таки не так швидко, як у баскетболі. Так що є хороша можливість укладати парі, використовуючи вигідні умови, благо котирування тримаються практично незмінними так довго, що дозволяють розмістити ставку.

Варто пам'ятати, що буває запекла боротьба, і 4 сети завершуються внічию - тоді вирішальна партія розігрується до 15 очок, і за рахунку 14-14 потрібно вже досягти переваги в 2 бали. В окремих партіях це правило активізується при позначці 24-24. Подібні ситуації зручні для того, щоб розміщувати ставки на "тотал більше". Якщо команди приблизно рівні, то боротьба йде завзята, і за сет часто на пару колективи вибивають і більше 50 балів.

Поради для новачків

Досвідчені гравці радять початківцям вибрати чемпіонат, якийсь 1 конкретний, і саме там проводити максимально детальні аналізи матчів – що за команди, у якій формі та за що борються у нинішньому розіграші. При можливості, ще з передсезонні варто шукати можливість стежити за матчами, спостерігати за трансляціями - це допоможе оцінити рівень команд, зрозуміти їхню реальну силу та "стелю можливостей", а на підставі цього - передбачити, як спортсмени будуть реагувати в тій чи іншій ситуації на паркеті. І, звичайно ж, також експерти радять не ставити, поки не вийде нарешті освоєно такий важливий аспект, як фінансову дисципліну. Тільки навчившись правильно розраховувати банк, розподіляти суму, що є у розпорядженні, можна переходити до розміщення реальних парі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.