Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 20 червня 2022, 05:24
1195
4

Едді ГІРН: «Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли»

Бій-реванш відбудеться 20 серпня у Саудівській Аравії

| Оновлено 20 червня 2022, 05:24
1195
4
Едді ГІРН: «Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли»
Getty Images/Global Images Ukraine. Едді Гірн

Едді Гірн, промоутер колишнього чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Ентоні Джошуа, відреагував на оголошення бою-реваншу між своїм клієнтом та українцем Олександром Усиком, що нині володіє вищезгаданими титулами.

«Ми дуже раді провести один із найбільших реваншів у надважкій вазі в історії боксу і дати Ентоні Джошуа шанс повернути те, що він втратив у Лондоні у вересні минулого року. Все поставлено на карту в цьому бою за звання чемпіона світу в надважкій вазі. Ми знаємо, що Олександр Усик — чудовий боєць, і ми бачили це минулого разу, але я знаю, що Ентоні Джошуа налаштований більш рішуче, ніж будь-коли.

Було величезним успіхом провести реванш Ентоні Джошуа з Енді Руїсом-молодшим у Саудівській Аравії в 2019 році, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість знову попрацювати з цією країною, щоб організувати цю історичну подію. Тож, без сумніву, всі погляди світу будуть прикуті до рингу в суботу, 20 серпня. Це історія спокути, і зворотний відлік починається прямо зараз», - сказав Гірн.

Бій-реванш має відбутися 20 серпня у місті Джидда, Саудівська Аравія. Перший поєдинок виграв Усик за очками.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Борис Велев
Что  больше  всего  нравится  в  Хирне,  так  это  умение  все  преподнести  в  свой  актив  на  то, чтобы  заработать,    а  вот ......главные  его  слова  будут  после  боя.  Сегодня  всем  понятно, что  у   Усика,  несмотря  на  габариты  Джошуа,  больше  преимуществ  как  в  физике, интеллекте,  ментальности  и  психологии.  Но  после  боя  Хирн  не  будет оправдываться,  а  будет  думать  над  тем,  где  и  за  счет кого  урвать  пирог  пожирнее.  Это  его  кредо, результат для  него на  втором  месте.
Cherry Вишня
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Cherry Вишня
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил