Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 червня 2022, 14:22
27764
5

Його підтримали олігархи. День 116. У кремлі визначили наступника путіна

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за неділю, 19 червня

| Оновлено 24 червня 2022, 14:22
27764
5
Його підтримали олігархи. День 116. У кремлі визначили наступника путіна
Facebook. Сєргєй Кирієнко

116-й день війни. 19 червня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 19 червня

23:59. Вечірнє звернення Володимира Заленського

21:40. Уряд веде переговори з МакДональдсом про поновлення роботи ресторанів

Український уряд співпрацює з керівництвом фаст-фуд мережі McDonald's над тим, щоб поновити роботу ресторанів в Україні найближчим часом.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба: «З початком повномасштабного вторгнення компанія, як і багато інших, призупинила роботу ресторанів в Україні з міркувань безпеки. Але ми в МЗС переконані, що зараз є умови для поновлення їхньої роботи, тому активно переконуємо їх повертатися.

Декілька тижнів тому ми встановили зв'язок з українським офісом, а потім і зі штаб-квартирою McDonald's у США. Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже МакДональдз є одним із найвідоміших американських брендів. Процес рухається.

І сьогодні хочу побажати, щоб кожен український батько вже скоро зміг провести маленький сімейний ритуал та ощасливити дітей походом до МакДональдзу або замовленням із нього. Але це не скасовує обов'язків приготувати щось смачне дітям удома».

20:30. Миколаївщина: росіяни вдарили по Очакову, є загиблий та поранені

В результаті ракетного удару рф по Очакову Миколаївської області в неділю один цивільний загинув, ще двоє поранені (Суспільне, ОК Південь)

Вдень ворожою авіацією завдано ракетного удару по Очакову. Рашисти намагалися зруйнувати портову інфраструктуру.

Крім того, потрапили і в приватний сектор, пошкодивши кілька будівель, поранивши двох і вбивши одного цивільного. Інформація щодо загальних втрат та руйнувань уточнюється.

20:00. Екс-прем'єр Британії розповів, як путін посадив його на низький стілець

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Гордон Браун розповів, що під час його візиту як міністр фінансів до Москви в 2006 році путін читав йому вголос досьє спецслужб (The Daily Telegraph).

«Я вперше зустрівся особисто з путіном 2006 року, коли я був Канцлером казначейства (офіційна назва посади міністра фінансів). Мене посадили на дуже низький стілець, щоб я дивився на нього знизу вгору. Без сумніву, він є досить низьким чоловіком і носить на ногах ці підвищені підбори.

Ось він витягує ці папери з досьє, і почав мені вголос читати все, що там було записано, ніби намагався справити враження, що знає про мене більше, ніж я сам. Тому, коли дехто каже, що путін змінився і став агресивнішим тільки зараз, то я можу вам сказати, що він був агресивний ще тоді і загрожував мені. Ні, у мене не було жодних ілюзій щодо путіна.

Путін розуміє лише грубу силу і поважає її. Будь-які спроби компромісів він сприймає як слабкість. У характері путіна не дотримуватись жодних принципів задля досягнення певної мети».

19:30. Генштаб: ЗСУ відбили ворожий штурм біля села Берестове

Генштаб ЗСУ: Українські військові успішно відбили ворожий штурм на околиці села Берестове Бахмутського району Донецької області, водночас окупанти нарощують систему протиповітряної оборони на окупованій території Херсонської області.

19:00. У Києві відновлюють рух авто ще двома мостами

У Києві відновлюють з понеділка 20 червня рух автомобілів мостами Патона та Метро.

Міський голова Віталій Кличко: «У Києві з ранку понеділка, 20 червня, відновлюємо автомобільний рух також мостами Метро та Патона.

Закликаю водіїв дотримуватися ПДР, швидкісного режиму, а також віддавати перевагу каретам швидкої, авто поліції, рятувальників та автомобілям з гуманітарним вантажем».

Крім цього, у столиці вже дозволено автомобільний рух Південним, Дарницьким та Північним мостами. Місцева влада надасть додаткові роз'яснення щодо відновлення руху громадського транспорту цими мостами з урахуванням відновлення автомобільного сполучення.

18:30. На фронті загинув командир батальйону Карпатська Січ Олег Куцин

На сході України загинув засновник та багаторічний керівник Легіону Свободи, командир батальйону Карпатська Січ (49-й окремий стрілецький батальйон ЗСУ) Олег Куцин «Кум».

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків: «На східному фронті загинув один із найпотужніших командирів – Олег Куцин. Засновник та багаторічний керівник Легіону Свободи, командир батальйону Карпатська Січ (49-й окремий стрілецький батальйон ЗСУ). Його знали як справжнього воїна, поважали як командувача та хорошу людину з незламним характером.

Голова партії ВО Свобода Олег Тягнибок повідомив, що Куцин загинув на Ізюмському напрямку.

18:00 Рєзніков розповів тост про російський флот, який знають усі в Рамштайні

Міністр обоорони Олексій Резніков розповів про дотепний тост про російський військовий флот, який знають усі міністри оборони клубу Рамштайн.

Рєзніков у Facebook подякував українцям, які привітали його 18 червня з днем народження і розповів дотепний тост:

«Поділюся з вами польським тостом, який я вивчив від наших друзів у Варшаві і, звичайно, цей тост уже знають усі міністри оборони країн клубу Рамштайн: «За російський військовий флот, до дна!»

17:20. Мер Федоров: ЗСУ просунулися від Запоріжжя до Мелітополя на 10 км

Міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив, що українські військові наблизилися до кордонів Херсона, а на Запорізькому напрямку посунули лінію фронту на 10 км на південь:

«На сьогоднішній день Збройні сили України суттєво просунулися і вже перебувають на кордонах Херсона. І я впевнений, що найближчим часом, найближчими тижнями місто Херсон буде звільнене нашими героїчними військовими.

Така сама ситуація за напрямом міста Мелітополь. Вже на понад 10 км просунулися від Запоріжжя у напрямку Мелітополя наші Збройні сили. Сподіваюся, що західна зброя допоможе Україні деокупувати захоплені росіянами території.

росіяни продовжують викрадати людей, зокрема пасторів та активістів, не розуміючи, що їх не підтримують 99,9% людей».

17:00. Верховна Рада заборонила російську музику в публічних місцях

Верховна Рада заборонила російську музику в українських медіа та у громадському просторі.  Відповідний закон ухвалили 19 червня (УП). 

Публічне виконання та демонстрація, а також використання фонограм, відеограм та музичних кліпів виконавців, які підтримують російську агресію, будуть заборонені. Обмеження діятимуть на період до звільнення всіх окупованих українських територій та припинення агресії з боку росії. 

В Україні окремо створять список виконавців, які засуджують агресію рф – їхні композиції можуть лунати на радіо та в публічному просторі. Крім того, у законі є заборона відтворювати музику та фільми у салоні автобусів та таксі без згоди пасажирів.

Частка українських пісень має сягати як мінімум 40% від кількості композиції радіомовлення. Також державною мають говорити у 75% добового обсягу теле- та радіоефірів.

16:00. Мера Чернігова Петра Атрошенка не випустили до Польщі

Голові міста Чернігова Петру Атрошенку не дозволили перетнути кордон із Польщею.

Мер Чернігова: «Щойно на кордоні мене не пустили до Польщі, куди я прямував на підписання угоди про партнерство та допомогу Чернігову. Чітко пов'язую такі дії з політичними ігрищами посадових осіб, які шкодять Чернігову та дискредитують президента».

Атрошенко прямував до міста Жешув у складі делегації з чотирьох осіб. На митному пропускному пункті Краковець меру відмовили у перетині кордону з мотивацією – не надав відповідних документів, що підтверджують підставу для виїзду за кордон.

Мер зазначає, що питання щодо документів виникли лише стосовно нього та стверджує, що мав на руках повний пакет документів, які дозволяють перетинати кордон у службових цілях. Те, що сталося, Атрошенко назвав політичною атакою на з боку одного зі співробітників Офісу президента. З цієї ж причини, мовляв, йому вже намагалися заборонити відрядження до Давосу. Оприлюднені мером документи свідчать, що він не погоджується з таким рішенням і має намір оскаржити його в суді.

15:10. Мінометний обстріл Сумщини: постраждала жінка, згорів будинок, ще 9 пошкоджено

Через мінометний обстріл у Сумській області постраждала 48-річна мирна мешканка, знищено 1 та пошкоджено щонайменше 9 будинків та електроопору.

Прес-служба Сумської обласної прокуратури: 19 червня 2022 року з 03:00 по 05:30 ранку російські військовослужбовці, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, з території рф обстрілювали з мінометів місто Середина-Буда Шосткинського району Сумської області.

Через обстріл почалася пожежа. Вогнем знищено житловий будинок, ще пошкоджено не менше ніж 9 будинків, господарські будівлі тощо.

14:00. ВІДЕО. Працює українська артилерія, горять російські РСЗВ

Генеральний штаб Збройних сил України показав знищення українськими воїнами російських реактивних систем залпового вогню

40-та окрема артилерійська бригада імені Великого князя Вітовта днями знищила ворожі реактивні системи залпового вогню.

13:20. Глава Генштабу Британії: Наші війська мають готуватися знову воювати у Європі

Глава британської армії сказав своїм військам, що вони повинні підготуватися до війни в Європі ще раз, щоб перемогти сили путіна (Sky News).

Генерал Патрік Сандерс, який замінив на посаді голови Генштабу Британії Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні:

«Тепер існує гострий імператив створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками та перемогти росію у битві. Ми – покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову боротися у Європі.

Я перший начальник генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією у тіні сухопутної війни у ​​Європі за участю континентальної держави. Вторгнення росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, готові воювати і вигравати війни на суші».

12:40. Під час гасіння нафтобази на Дніпропетровщині вибухнув резервуар, загинув рятувальник

Під час гасіння пожежі на нафтобазі у Новомосковському районі Дніпропетровської області вибухнув резервуар із паливом, один рятувальник загинув, ще двоє у лікарні.

Голова ОДА Валентин Резніченко: «Щойно вибухнув резервуар з паливом у Новомосковському районі. Там рятувальники 14 годин борються з пожежею, яку викликала ракетна ворожа атака.

Один рятувальник загинув, двох із опіками госпіталізовано. Ця атака наробила багато біди – загалом постраждали 13 людей, одна людина забрала життя».

18 червня російські окупанти запустили три крилаті ракети з нафтобази в Новомосковському районі.

12:00. Британська розвідка: проблеми з моральним духом заважають військам добиватися оперативних цілей

Британська розвідка наголошує на значних проблемах з моральним духом російських військових, що, ймовірно, заважає рф досягати оперативних цілей, йдеться в щоденному зведенні британської розвідки (УП).

Зазначається, що останніми днями і росія, і Україна продовжували вести потужні артилерійські обстріли напрямків на північ, схід та південь від Сєверодонецької кишені, але без змін на лінії фронту. Бойові підрозділи з обох боків ведуть інтенсивні бойові дії на Донбасі і, ймовірно, зазнають змінного бойового духу:

«Українські сили, ймовірно, зазнали дезертирства останніми тижнями, проте моральний дух росії, ймовірно, залишається особливо нестабільним. Продовжують траплятися відмови цілими російськими підрозділами від наказів та збройних протистоянь між офіцерами та їхніми військами.

Британська розвідка зазначає, що російська влада, ймовірно, намагається чинити юридичний тиск на незгодних. Наголошується, що причини низького морального духу росії включають погане керівництво, обмежені можливості для ротації підрозділів, дуже великі втрати, бойовий стрес, постійне погане матеріально-технічне забезпечення та проблеми з оплатою праці.

Багато російських персоналів всіх рангів також, ймовірно, залишаються збентеженими щодо цілей війни. Проблеми з мораллю в російських військах, ймовірно, настільки значні, що обмежують здатність Росії добиватися оперативних цілей.

11:30. Глава ОВА: Під Києвом чули вибухи, спрацювала ППО

У Вишгородському районі Київської області вранці 19 червня було чутно вибухи, сили протиповітряної оборони вразили ворожий об'єкт.

Глава Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба: «Глухий звук, схожий на віддалений вибух, був чутний і в центрі Києва. Він пролунав близько 07:20, коли повітряної тривоги не було».

Люди припускали, що сили протиповітряної оборони збили ворожу ракету. У Telegram-каналах з'явилися фото, на яких у небі над Київською областю видно слід як від ракети чи літака.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба: «Сьогодні вранці у Вишгородському районі було чутно вибухи. Відпрацювала ППО по ворожому повітряному об'єкту. Задимленості не виявлено, пожеж відсутні, постраждалих немає. Працюють підрозділи Національної поліції та інші служби».

10:00. Його підтримали олігархи. У кремлі визначили наступника путіна

За даними інсайдерів із кремля, найімовірнішим кандидатом на роль наступника путіна є перший заступник глави адміністрації президента Сергій Кирієнко.

09:30. Росіяни втратили вже близько 600 безпілотників на війні

З 24 лютого до 19 червня російські окупанти втратили 33600 солдатів і 598 безпілотників.

Генштаб: Загальні бойові втрати противника з 24.02 до 19.06 орієнтовно склали:

  • особового складу – близько 33600 (+250) осіб ліквідовано,
  • танків ‒ 1468 (+3) од.
  • бойових броньованих машин ‒ 3577 (+4) од.,
  • артилерійських систем – 745 (+6) од.,
  • РСЗВ – 235 (+2) од.,
  • засоби ППО - 98 (+0) од.,
  • літаків – 216 (+0) од.,
  • вертольотів – 181 (+1) од.,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 598 (+4),
  • крилаті ракети – 130(+1),
  • кораблі/катери – 14 (+0) од.,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 2523 (+10) од.,
  • спеціальна техніка – 55 (+0).

Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському та Запорізькому напрямках.

08:30. Гайдай: боремося за Сєверодонецьк, ворог підтискає з Попасною

У Луганській області триває бій за Сєверодонецьк, українська армія відбила штурми на кількох ділянках фронту, у Лисичанську загинули люди.

Глава Луганської ОВА Сергій Гайдай: «Дуже непроста ситуація у Сєвєродонецьку, де ворог посеред міста проводить цілодобову повітряну розвідку безпілотниками, коригує вогонь, швидко підлаштовуючись під наші зміни в оборонних редутах.

Знову потужно обстріляно райони поблизу мостів. Двічі вдарили по Сєверодонецькому Азоту – зафіксовано руйнування прохідної та очисних споруд. Ворог підтискає з Попасною.

Окупанти обстріляли Лисичанськ, Метелкіне, Борівське, Білу Гору, Устинівку, Миколаївку, Білогорівку. Російські війська завдали авіаційних ударів поблизу Білої Гори, Мирної Долини та ракетного удару в районі Верхньокам'янки. Значні руйнування у населених пунктах Попаснянської та Гірської громад. Зокрема, у Новоіванівці пошкоджено 16 будинків, у Миколаївці – 9, у Нирковому – 6.

Наші підрозділи відобразили штурм у районі Тошківки, як і у напрямках Оріхове – Золоте та Первомайськ – Золоте. Йде штурм у напрямку Оріхово – Горське. Ці хвилини росіяни також ведуть розвідку боєм у напрямку Нирково – Миколаївка. Спробу просування за напрямком Врубівка – Миколаївка українські військові зупинили.

За останні півтори доби в Лисичанську знайдено тіла двох чоловіків, які загинули від обстрілу росіян. Руйнування житла по місту збільшується лавиноподібно».

07:00. Зведення: ЗСУ відбили штурми і зупинили ворога на кількох напрямках

Генштаб ЗСУ: Українські військові змусили відступити ворога в районі населеного пункту Тошківка, а також відобразили штурм у напрямах Оріхове – Золоте та Первомайськ – Золоте, зупинили ворога у напрямку Врубівка – Миколаївка.

06:20. На півдні українська авіація атакувала скупчення ворога та його техніки

На південних рубежах захисту українські військові здійснили 4 повітряні атаки за живою силою та технікою ворога, а також за російським складом боєприпасів.

ОК Південь: Вертольотом ворог намагався атакувати українські позиції на Миколаївщині, отримавши вогонь у відповідь, Мі-24, ухиляючись від ударів, ретувався. Ракетно-артилерійськими підрозділами та авіацією ЗСУ в рамках виконання вогневих завдань вчинено 4 повітряні атаки.

Трійкою гелікоптерів – за скупченням ворога у Херсонському районі, штурмовиками – за скупченням живої ворожої сили та техніки в районі Давидова Брода та Снігурівки, а винищувачем – за складом боєприпасів у Білозірській громаді Херсонщини.

Загальні втрати противника підтверджені в кількості 28 загарбників, одного танка Т-62, станції радіолокації, паливозаправника та іншої автомобільної техніки. Остаточні втрати – уточнюються.

Чергову одеську школу перетворено рашистськими пропагандистами на базу бойовиків. А ось нашими спецслужбами вираховано та затримано справжнього коригувальника ракетних ударів по мосту через Дністровський лиман. Колаборант підтримував зв'язок зі своїми кураторами закритими каналами зв'язку».

05:30. Експерти назвали фактори, що ускладнюють наступ російських військ

Затяжна битва за Сєвєродонецьк, втрати та деградація заважають окупаційним військам відновити наступальні дії на важливих напрямках в Україні.

Американський Інститут дослідження війни (ISW): 18 червня російські війська досягли незначних успіхів на околицях Сєверодонецька, але в основному зосередилися на інших напрямках просування.

російські війська, ймовірно, зазнають зростаючих втрат і деградації військових та пошкоджень техніки, що ускладнить спроби відновити наступальні дії на інших критичних позиціях, оскільки триває затяжна битва за Сєвєродонецьк.

Як раніше оцінювали ISW, російські війська, ймовірно, зможуть захопити Сєвєродонецьк у найближчі тижні, але ціною зосередження більшості своїх доступних сил на цій невеликій території. Інші російські операції на сході України, такі як спроби захопити Слов'янськ і просування на схід від Бахмута, за останні два тижні досягли незначного прогресу.

Загарбники продовжують боротьбу, щоб відтіснити українські війська від окупованих кордонів на північ від Харкова та вздовж південного напрямку, але не досягли значних успіхів у цьому, залишаючи вразливість для контрнаступу України та партизанського опору. російські військові продовжують стикатися з проблемами з моральним духом та дисципліною своїх військ в Україні.

04:10. На сході ЗСУ знищили 87 загарбників та 2 ворожі пункти боєприпасів

На східних рубежах оборони українські захисники минулої доби знищили 87 окупантів, 2 ворожі склади боєприпасів та російську техніку.

ОТУ Схід: ЗСУ 18 червня знищили: особового складу – 87, танків – 1, мінометів – 5, АТТ – 52, спеціальна техніка – 1
БПЛА – 1, склад із б/п – 2.

03:30. Джонсон пропонує Заходу план із 4 пунктів через затяжну війну в Україні

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон опублікував колонку в авторитетному виданні The Sunday Times про необхідність довгострокової підтримки України на фоні затяжної війни з росією (The Sunday Times):

«З жалем зазначу, що нам потрібно готуватися до затяжної війни, тому що путін перейшов до військової кампанії на виснаження, намагаючись стерти українські сили дедалі більше. Сполучене Королівство та наші друзі мають реагувати, а саме забезпечити Україну необхідними стратегічними ресурсами, щоб вона могла вистояти і зрештою здобути перемогу.

Час дуже важливий фактор. Все залежить від того, чи Україна здатна швидше збільшити свою здатність відвоювати захоплені території, поки росіяни прискорено збиратиме ресурси для нової атаки. Наше завдання полягає в тому, щоб час таки став союзником України в цій ситуації.

Заходу навіть вигідніше, щоб путін продовжував перебувати у своїх ілюзіях щодо можливості стерти українську армію грубою силою та сподіваючись, що час не на боці України.

Тим часом, західні партнери України мають виконати чотири пункти для того, щоб допомогти Україні вистояти та перехопити ініціативу.

  • По-перше, Захід має забезпечити Україну всім необхідним озброєнням, боєприпасами, спорядженням та навчанням військових. Британія планує навчати близько 10 тисяч українських військових протягом 120 днів, що дорівнює кількості українців, які пройшли військове навчання за 7 років перед широкомасштабним вторгненням.
  • По-друге, Захід має допомогти Україні зберегти стабільність своїх державних інституцій фінансовою допомогою, адже український уряд має утримувати соціальну інфраструктуру, виплачувати заробітну плату та пенсії, а також фінансувати відновлення зруйнованих будівель.
  • По-третє, необхідно забезпечити суходолом маршрути для експорту українського продовольства, насамперед зерна, щоб зберегти надходження в українську економіку.
  • По-четверте, Британія спільно з союзниками має розблокувати українські морські порти та допомогти негайно вивезти 25 мільйонів тонн пшениці та кукурудзи, які потребують найменш розвинених країн світу. Їм загрожує голод через російську блокаду Чорноморського узбережжя України, тому потрібно надати відповідне озброєння Україні та підтримувати дипломатичні зусилля, зокрема через ООН із створення безпечного коридору з Одеси.

Все має рухатись до єдиної мети. Ми маємо зміцнити наших українських друзів, щоб вони змогли закінчити цю війну за тих умов, які озвучив президент Зеленський. Це має стати нашим визначенням успішного завершення війни».

02:10. Сєвєродонецьк: Цивільні відмовилися евакуюватися з укриттів Азоту

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив, що цивільні особи, які перебувають у укриттях заводу Азот у Сєвєродонецьку, відмовилися від евакуації:

«З ними завжди є зв'язок. Їм пропонували багато разів евакуюватись, вони не хочуть. Про всяк випадок ми попросили наших гвардійців, щоб вони поспілкувалися під відео з цими людьми, що вони відмовляються їхати. І ми маємо багато відеоматеріалу, де людям пропонують виїжджати, але вони не хочуть.

За останніми даними, у укриттях Азоту перебуває 568 осіб, з яких 38 дітей. Люди перебувають у укриттях, їх кілька. Це не можна порівнювати з Азовсталлю (у Маріуполі). Це не місто підземне, це кілька відділених між собою сховищ, ніяк не пов'язаних. І різна кількість людей перебуває у різних укриттях».

01:30. Зеленський: Немає у росії стільки ракет, скільки у наших людей бажання жити

Президент України Володимир Зеленський у зверненні, яке записав, повертаючись із півдня України, запевнив, що південь ми нікому не віддамо:

«Південь ми нікому не віддамо, все своє – повернемо, і море буде українське – буде безпечним. Немає у росії стільки ракет, скільки у наших людей бажання жити. Предметно пройшлися економічною ситуацією, по роботі аграрного сектора. Обговорили безпеку наших портів, можливість експорту нашої агропродукції.

Наша позиція чітка, незмінна: щойно вдасться забезпечити безпеку за допомогою міжнародного посередництва, Україна зробить усе можливе для протидії продовольчій кризі у світі через російську війну».

01:00. Вечірнє звернення Володимира Заленського

00:00. Початок 116-го дня війни, 19 червня

Онлайн-трансляція українського телемарафону

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»
Бокс | 26 квітня 2024, 04:45 0
БЕРІНЧИК: «Наваррете – хоробрий боєць, але що він знає про війну?»

Український боксер серйозно налаштований на бій проти мексиканця

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
gvs58
Мені подобається ваш дайджест новин! Інформації дуже багато і вона різноманітна! І не завжди є час щось вишукувати, чи все передивитися. Деякі сайти саме так і працюють, і ви серед них. Дякую! Респект та успіхів!
Barry
"определили преемника путина" - очередные вбросы кацапской пропаганды.
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил