Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 серпня 2022, 01:05
1300
0

Матеус ПЕЙШОТО: Я хотів би повернутися в Металіст, мені подобається Харків

Навряд чи варто чекати на повернення легіонерів

| Оновлено 02 серпня 2022, 01:05
1300
0
Матеус ПЕЙШОТО: Я хотів би повернутися в Металіст, мені подобається Харків
metalist.ua

Форвард «Металіста» Матеус Пейшото на правах оренди виступає за бразильську «Сеару», проте все ще сподівається колись повернутися до харківської команди.

— Я провів цей період у Бразилії, і він був дуже важким для мене, адже довелося відновлюватися після травми, отриманої у передсезонні. Я знову почав грати лише кілька днів тому і дуже щасливий. Моя сім'я відіграла важливу роль у цьому процесі. Також вдячний клубу «Сеара», в якому я зараз перебуваю. Тут мені надали всі умови, щоб я зміг одужати від травми і знову грати.

— Для вболівальників жовто-синіх ти став одним з символів відродженого «Металіста». Напевно, вони цікавляться, як у тебе справи?

— Так, я маю багато повідомлень від фанатів, особливо в Інстаграмі. Завжди намагаюсь звертати увагу, відповідати. Намагаюся говорити, що скоро все прийде в норму, і все буде добре. Ми переживаємо важкий час, але ми обов'язково виберемося з цього і знову будемо разом. Я люблю Харків! Я хочу повернутися до «Металіста» і до Харкова, адже ми з сім'єю встигли закохатися в це місто та людей, які в ньому живуть.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.