Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 14 червня 2022, 04:58
681
1

Олександр ДОВГОПОЛОВ: «Ми в шоці від рівня насильства, яке чинить росія»

Український тенісист висловився про війну, яку розв'язала рф

| Оновлено 14 червня 2022, 04:58
681
1
Олександр ДОВГОПОЛОВ: «Ми в шоці від рівня насильства, яке чинить росія»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Долгополов

Відомий у минулому тенісист Олександр Долгополов поміркував про те, які звірства чинить російська армія на українській землі.

«На жаль, ніхто по-справжньому не розуміє причин такої екстремальної ненависті путіна та росії до України. Навіть ми, українці, просто не знаємо відповіді. Хоча, це правда відповідає дійсності, я повторю те, про що ви кажете, про кількість звірств та насильства, які відбуваються в Україні щодня. Наскільки я розумію, у більшості місць, що звільняються від росіян, спостерігається сценарій на кшталт Бучі та Бородянки.

Чому так? Моя думка, що це пов'язано зі складним поєднанням різних факторів. Ці фактори варіюються від неможливості путіна оголосити про близьку перемогу в Україні, величезну кількість убитих російських солдатів, культуру жорстокості та непокори, що існує в російській армії, та ненависть, що виходить від кремлівської пропагандистської машини.

Повірте, ми, українці, теж шоковані таким рівнем насильства у 2022 році. Навіть під час війни теж є правила, але всі ці правила порушені тут росією в космічних масштабах. Це не просто випадкові дрібні злочини, вчинені російською армією, це вбивства, зґвалтування та геноцид», - сказав Долгополов.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GR-65
Так что можно было ожидать от орков?