Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 14 червня 2022, 20:25
1749
0

Польща – Бельгія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Полякам доведеться докласти всіх сил заради реваншу

| Оновлено 14 червня 2022, 20:25
1749
0
Польща – Бельгія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 14 червня, у Варшаві на стадіоні «Народові» відбудеться матч четвертого туру Ліги націй УЄФА, у якому в рамках ліги A4 зіграють Польща та Бельгія. Стартовий свисток рефері Ірфана Пельто із Сараєва (Боснія і Герцеговина) прозвучить о 21:45 за київським часом.

Польща


Наші географічні сусіди на заході опинилися у досить інтригуючій групі, де кожна з команд останнім часом мала стільки проблем, що передбачити переможця заздалегідь було досить складним завданням. Проте, уже на момент настання екватора групового етапу стала очевидною перевага Нідерландів над переслідувачами, у той час як добре знайомий кожному українському вболівальнику Уельс, мабуть, усі сили та емоції залишив саме у матчі проти «синьо-жовтих».

А ось з іншими командами з обох кінців турнірної таблиці ситуація все ще неоднозначна. Поляки обіграли Уельс у перенесеному на ранній період матчі (2:1), але потім отримали відразу шість голів від Бельгії (1:6), що серйозно заспокоїло їхні пориви. Після цього була нічия проти Нідерландів (2:2), за підсумками якої і закрутилася ситуація в квартеті, оскільки найближчий суперник «біло-червоних» із таким самим результатом завершив своє протистояння проти Уельсу (1:1).

Бельгія


У бельгійського футболу в XXI столітті встигло підрости вже кілька божевільних поколінь футболістів, але країна з першого рядка світового рейтингу може пишатися лише третім місцем на мундіалі-2018. Причому святкували цей успіх так, ніби залишили за собою міжнародний форум. Роберто Мартінес ще намагається вичавити максимум можливостей поточного скликання, але «Червоні дияволи» світового футболу вже в першому матчі проти Нідерландів провалилися настільки (1:4), що навіть виправдання у вигляді слів Кевіна де Брюйне про «незначну важливість цього турніру» були недостатніми.

Бельгія після цієї невдачі відразу закрила рота своїм критиком знищенням польської збірної на тій же арені (6:1), що вказало на певний час на її потенціал. Проте слідом відбулася нічия проти Уельса (1:1), і тепер ми знову перебуваємо в нерозумінні того, наскільки серйозно бельгійці готові боротися за перший рядок. Ще одна невдача, яка цілком може статися в найближчій грі, із великою ймовірністю позбавить їх надій на путівку до плей-офф. І чим вони тоді займатимуться у вересневій серії поєдинків?

Орієнтовні склади


Польща: Щесни – Берешинські, Глік, Беднарек, Кеш – Журковські, Крихов'як – Залевські, Зьєлінські, Франковськи – Левандовські.

Бельгія: Кастеельс – Дендонкер, Альдервейрельд, Вертонген – Т. Азар, Тілеманс, Салемакерс, Ванакен – Е. Азар, Батшуайї, Прат.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку бельгійці переможуть, але будуть скромнішими. Нашою ставкою буде позиція – Бельгія переможе та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.55 за лінією Parimatch.

14 червня, вівторок

Польща – Бельгія
Варшава. «Народові». 21:45
Арбитр: Ірфан Пельто (Сараєво, Боснія і Герцеговина)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch  
  • 3.32
  • 3.48
  • 2.18
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 19:41 135
Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.