Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 12 червня 2022, 00:21
381
0

Вейлі Чжан – Йоанна Енджейчик 2. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 275

| Оновлено 12 червня 2022, 00:21
381
0
Вейлі Чжан – Йоанна Енджейчик 2. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 12 червня у Сінгапурі у спорткомплексі «Singapore Indoor Stadium» і стане одним із головних на PPV-турнірі UFC 275. Орієнтовний початок бою – 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У реванші зійдуться дві екс-чемпіонки UFC у мінімальній вазі Вейлі Чжан (21-4) та Йоанна Енджейчик (16-4). Енджейчик через тривалий простій немає в рейтингах UFC, а ось китаянка під №2 у рейтингу мінімальної ваги.

Енджейчик програла чотири зі своїх останніх шести боїв. Востаннє вона билася у березні 2020 року, намагаючись відібрати титул у Чжан. Надвидовищний п'ятираундовий бій завершився перемогою Чжан роздільним рішенням суддів, а Енджейчик після бою довелося оперувати гігантську гематому на обличчі.

Чжан після перемоги над Енджейчик билася двічі. У квітні 2021 року вона була нокаутована на старті бою ефектним хайкіком у виконанні Роуз Намаюнас, втративши титул. У листопаді відбувся їхній негайний реванш і Намаюнас вийшла з нього переможницею роздільним рішенням суддів.

Прогноз на бій

Фанати передбачають і сподіваються, що спортсменки знову видадуть побоїще. Варто думати, що реванш, як і перший бій, проходитиме у стійці.

Енджейчик краще підкована в технічному плані як ударник, але Чжан — більш потужний боєць і її бокс становить небезпеку для будь-кого у дивізіоні. У кращі роки Енджейчик могла б сміливо розраховувати на перемогу, але вона не билася більше двох років і її кар'єра давно йде на спад.

Прогнозуємо, що форма Енджейчик, ймовірно, буде найгіршою за її кар'єру, і Чжан зуміє її перебити, щоб перемогти за суддівськими записками або навіть нокаутом. Другий варіант нам здається цілком реальним.

Перемога Чжан нокаутом у 2-му раунді

Parimatch  
  • 1.62
  • 2.38
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.65
  • 2.30
Сделать ставку Зробити ставку
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.