Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 червня 2022, 13:30
3276
1

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Видно, що Зеленський налаштований йти до кінця»

Екс-гравець збірної України – про Президента

| Оновлено 11 червня 2022, 13:30
3276
1
Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Видно, що Зеленський налаштований йти до кінця»
Getty Images/Global Images Ukraine. Володимир Зеленський

Колишній захисник національної збірної України Артем Федецький поділився думкою про Президента України Володимира Зеленського.

«Знайомство з Зеленським? Це було в Луцьку. Я приїхав зі збірною, ми грали в Чорногорії. Ми приїхали в Київ під ранок. Я взяв машину і приїхав у Луцьк. Дружина сказала, що у Луцьку виступатиме «95 Квартал» і запропонувала сходити. Я сказав: «Давай сходимо, подивимся». Але квитків вже не було. Тарас Михалик допоміг дістати квитки, дякуючи йому, ми пішли.

З Зеленським ми познайомились у Луцьку. З того часу у нас почався тісний контакт. Можу сміливо сказати, що це дружба. З хлопцями з «Кварталу» – Кошовим, Пікаловим, Мікою, ми постійно на зв’язку. Я звик бачити Зеленського усміхненим. Зараз нема чого сміятися і нема чому радіти. Але є чим пишатися – нашим народом, нашим президентом. 

Видно, що він налаштований йти до кінця заради нашої перемоги, як і наш народ. Коли у нього була можливість поїхати з Києва, він залишився. У переломний момент він згуртував всіх. Якби він тікав, як Янукович зі страусами, золотими батонами... Він залишився і всіх згуртував. Правильно президент «Інгульця» (Олександр Поворознюк – прим.) сказав: «Вова, ї**ш їх, а ми будемо допомагати.

Наша дружба триває дотепер. Зараз він людина номер один в світі, людина-вожак. Справжній вожак українського народу, української нації, української свободи. Він показав, яким треба бути лідером, патріотом своєї країни», - сказав Федецький.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
inspekcha85
Хорошо сформулировал чертяка