Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 13 червня 2022, 07:11
3994
0

ВІДЕО. Два футболісти поїхали. Тренування збірної України у Лодзі

11 червня о 16:00 синьо-жовті проведуть матч 3-го туру Ліги націй із Вірменією

| Оновлено 13 червня 2022, 07:11
3994
0
ВІДЕО. Два футболісти поїхали. Тренування збірної України у Лодзі
УАФ

Національна збірна України провела офіційне передігрове тренування на арені ЛКС у Лодзі. А вранці після сніданку розташування синьо-жовтих залишили Георгій Бущан та Тарас Степаненко, які через ушкодження не зможуть допомогти збірній у заключних червневих матчах. Тепло попрощавшись із партнерами, хлопці вирушили до своїх клубів.

Оскільки матч із Вірменією розпочнеться рано (о 16:00 за Києвом), передігрове тренування теж стартувало дещо раніше звичайного, о 18:00 (більш ранній час, 16:00, скориставшись своїм правом, вибрали гості).

Із приємних новин – повернення до загальної групи гравців Едуарда Соболя, який уже почуває себе краще після нездужання. З поганого – після прильоту до Польщі відчув нездужання Олександр Сирота: як з’ясувалося, у нього піднялася температура. Після надання необхідної медичної допомоги стан Олександра покращився, однак він ще почуває себе ослабленим, відтак лікарі збірної рекомендували йому уникнути фізичних навантажень.

Вийшовши на поле арени ЛКС, наставник синьо-жовтих не впізнав стадіон, на якому юнацька команда України U-20 під його керівництвом проводила тренування напередодні фіналу чемпіонату світу 2019. І дивуватися тут немає чому: річ у тім, що три роки тому тут була лише одна центральна трибуна на 5 тисяч місць, а тепер – повноцінний сучасний красень-стадіон, що вміщує 18 тисяч глядачів.

Добудова арени коштувала близько 30 млн євро, тож цілком очікувано, що  цей суто футбольний комплекс вражає зручними для вболівальників трибунами та продуманою інфраструктурою. Організаційна команда УАФ, що готувала арену до матчу, який для українців має статус домашнього, оформила роздягальню команди в символіці національної збірної. Домашня атмосфера створена в підтрибунному приміщенні, а на арені її наповнюватимуть емоціями українські та польські вболівальники, яких очікується до 90% від загальної кількості глядачів.

Зважаючи на мізерну різницю між ігровими днями Ліги націй, у тренерського штабу є лише одне тренування, яке команда може провести повним складом, готуючись до наступної гри. Таким чином, головний тренер Олександр Петраков дав чітко зрозуміти хлопцям, що за підсумками цього заняття визначить стартовий склад на гру з вірменами.  

Виконавши всі поставлені у тренувальному процесі завдання, збірники повернулися до готелю. 11 червня виїзд на стадіон буде незвично раннім – одразу після 14:00 за київським часом, а матч розпочнеться о 16:00.

ВІДЕО. Два футболісти поїхали. Тренування збірної України у Лодзі

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.