Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 червня 2022, 00:02
3780
0

Українки впевнено посіли перше місце у групі на Євро з пляжного волейболу

А ось чоловічий дует програв два матчі з трьох і тепер чекає на закінчення групового етапу

| Оновлено 11 червня 2022, 00:02
3780
0
Українки впевнено посіли перше місце у групі на Євро з пляжного волейболу
CEV

У Нідерландах триває чемпіонат Європи з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок вікової категорії до 22 років. В другий ігровий день знову порадували українських уболівальників Ангеліна Хміль та Тетяна Лазаренко.

Вигравши напередодні у групі F у литовського дуету Катріни Чувайте - Вакаре Сілічуйте (2:0), у п'ятницю наші волейболістки здобули ще дві перемоги. Вдень вони обіграли фінську пару Вілхелміїна Пріхті - Сара Сінісало 2:0 (21:16, 21:15), а трохи пізніше завдали поразки спортсменкам з Норвегії Фріді Бернтсен - Біргіті Маасейді 2:1 (21:19, 21:23, 15:6).

На жаль, у чоловічому турнірі в групі D українці Олександр Бойко та Олексій Бублік поки що виступають не так успішно. Вчора вони поступилися іспанцям Альваро Вієра Іглесіас - Габріель Гутіеррес Мендес (1:2), після чого обіграли волейболістів зі Словаччини Лукаша Брілла - Бориса Величка (2:0). Сьогодні ж знову наші хлопці програли, тепер польським гравцям Матеушу Флоржику – Філіпу Леяма 1:2 (22:24, 23:21, 10:15).

У суботу розпочнуться ігри плей-оф, але вже з вибуттям. Хміль і Лазаренко, посівши перше місце у групі, вийдуть на майданчик ближче до вирішального етапу (швидше за все, з 1/8 фіналу). Що ж до Бойка та Бубліка, то вони, ймовірно, теж продовжать боротьбу в турнірі, але почнуть виступи з 1/16 фіналу.

Остаточно все стане відомо пізно ввечері після закінчення всіх матчів у групах та жеребкування наступних раундів чемпіонату Європи.
 

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.