Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 червня 2022, 06:56
17791
6

Україна – Вірменія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

Взяти максимум. Решта – відмазки

| Оновлено 12 червня 2022, 06:56
17791
6
Україна – Вірменія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

11 червня збірна України у рамках третього туру Ліги націй зустрінеться зі збірною Вірменії (для «синьо-жовтих» це буде другий поєдинок у турнірі). Матч відбудеться у польській Лодзі на стадіоні ЛКС, який буде для нас домашнім як мінімум на дві найближчі гри.

Україна

Наступного дня після переможного матчу в Дубліні українці не одразу вирушили до Польщі. З ранку у підопічних Петракова було тренувальне заняття. А в Лодзь наша делегація вирушила ближче до вечора.

Поєдинок проти збірної Вірменії точно пропустить Степаненко, який отримав ушкодження напередодні гри проти Ірландії. В одній із соцмереж Тарас написав про те, що для нього нинішній сезон вже закінчено. Також не зіграють Георгій Бущан та Олександр Сирота. У голкіпера пошкодження і він уже залишив розташування команди, а захисник застудився.

Інші гравці – у строю. А ось яким саме буде цей «стрій», зараз сказати складно. Тому що на даний момент у Петракова справді є вибір: можна ставити «під рушницю» перевірених бійців, можна знову робити ставку на молодь, а можна зробити «мікс» із досвідчених та молодих виконавців. Швидше за все, останній варіант і вибере наш тренер.

А якщо так, то сміємо припустити, що цього разу збірна України гратиме у два центрбеки. Тобто слід очікувати появи тієї четвірки захисників, що й у грі проти Уельсу.

Цікавим має бути вибір на місці «хвилеріза». Степаненко не зіграє, отже можна на цій позиції задіяти Сидорчука, а можна Пихальонка. Та й про Ігнатенка забувати не варто.

Що стосується лінії атаки, то вона, швидше за все, буде аналогічною до тієї, яку Петраков виставив на гру проти валлійців.

Стадіон ЛКС на обидві домашні зустрічі збірної України має бути заповнений: підтримати «синьо-жовтих» прийдуть не лише українські вболівальники, а й тамтешні любителі футболу. Ціна квитків – 40 та 60 злотих.


УАФ

Вірменія

Після сенсаційної перемоги вірменів над збірною Ірландії в першому турі, на колектив Хоакіна Капарроса перестали дивитися, як на головного аутсайдера нашої групи. Вірмени досить грамотно поставили гру в обороні, перекривши кисень «зеленій армії» на флангах. І дуже непогано огризалися на контратаках. Щоправда, гол забили після дальнього сильного удару.

Після фінального свистка вірменської радості не було меж: ще б пак, їхня збірна вперше перемогла в рідних стінах з березня 2021 року. До того ж, перемогу здобуто вже без Мхітаряна: багаторічний лідер вірменської збірної вирішив зав'язати з міжнародною кар'єрою.

Однак другий поєдинок у групі – проти Шотландії – вірменам явно не задався. Британці без особливих клопотів і проблем забили два голи у першому таймі, а решту часу відверто клеїли дурня. Підсумковий рахунок міг бути і набагато більшим, якби підопічні Кларка реалізували всі свої можливості.

Ось так фактично за дві гри, збірна Вірменії пережила весь спектр футбольного життя: від лідера групи – до аутсайдера.

  • Всі найяскравіші моменти матчу Україна – Вірменія доступні в режимі Live у нашому Telegram

Особисті зустрічі

Раніше українці регулярно перетиналися з вірменами у відбіркових групах. І слід визнати, що закавказці любили попити нашої крові. Хоча «синьо-жовті» і не програли жодного очного поєдинку, практично всі матчі мали бойовий характер.

Востаннє опоненти зустрічалися 2003 року – у відборі на Євро-2004. Усього зіграно вісім матчів: п'ять перемог збірної України та три нічиї.

Прогноз

Перед командою Петракова стоїть чітке завдання – повернутися до елітного дивізіону Ліги націй. І перший крок на цьому шляху вже зроблено – «синьо-жовті» на виїзді перемогли збірну Ірландії. Тепер належить зробити черговий крок. Якщо з нашого боку не буде недооцінки суперника та не відбудеться жодного форс-мажору, другий крок нашим футболістам має датись без особливих труднощів. Так, вірменів потрібно остерігатися, вони і без Мхітаряна можуть створювати і забивати, але якщо говорити в цілому, то наша збірна за рівнем і класом - на порядок вище. Тому 11 червня у Лодзі нам просто потрібно забрати своє. Забрати перемогу.

Орієнтовні склади:

Україна: Лунін, Караваєв, Матвієнко, Забарний, Зінченко, Піхальонок, Сидорчук, Маліновський, Ярмоленко, Циганков, Яремчук

Вірменія: Юрченко, Амбарцумян, Ароян, Мкоян, О. Оганесян, К. Оганесян, Вбеймар, Сперцян, Барсегян, Байрамян, Бічан.

 

 

11 червня, субота

Україна – Вірменія
Лодзь. ЛКС. 16:00
УКРАЇНА - ВІРМЕНІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Даниель Стефанськи (Польща)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Parimatch  
  • 1.21
  • 6.80
  • 15.0
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.19
  • 6.80
  • 16.0
Сделать ставку Зробити ставку

 

Оцініть матеріал
(97)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 8
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Стало відомо, коли відновиться матч Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 13:55 0
Стало відомо, коли відновиться матч Дніпро-1 – Динамо Київ

У Дніпрі – відбій повітряної тривоги, команди продовжать поєдинок о 14:00

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladimir Liashenko
Українська збірна має бути по-спортивному злою і повинна розгромити вірмен (країна яких є підстилкою путлєра на Закавказзі). 4:0, не менше!!!
Тарас Сєргєєв
Вы вообще новостями интересуетесь? Какой Лунин?  Сегодня Пятов играет последний матч.
GloryUkraine
П'ятов, Караваєв, Звбарний, Матвієнко, Зінченко,Малиновський, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Яремчук, Мудрик. 1-4-3-3.
⬆️
Нужен сильнейший состав, что бы закрепить первый успех на пути к возвращению в дивизион А. И не пропускать!