Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 червня 2022, 17:27
165
0

Володіння м'ячем у футболі

Стратегічні події у футболі та стандартні варіанти ставок

| Оновлено 10 червня 2022, 17:27
165
0
Володіння м'ячем у футболі

У футболі головне, як відомо, результат. Але зараз у цьому виді спорту навчилися облікувати широкий вибір статистичних подій. Серед них багато особливо відзначають володіння м'ячем. Так, багато хто сперечається, як це впливає на підсумковий результат матчів, і лише Іспанія у своєму "золотому періоді" вміла вичавлювати максимум. Але все одно деякі букмекери не просто приймають ставку на володіння м'ячем, а й створюють серед інших ліній спеціальний розділ саме для різних парі, об'єднаних тим, що стосуються саме цього статистичного показника. Але, якщо вже є, то будуть братися на кілька стандартних варіантів ставок.

Розпис на відсоток володіння має точно включати:

- хто більше. Щось подібне до ставки на "Вихід", тільки тут у пріоритеті не результат у плані голів, а на те, хто вийде переможцем за параметром володіння м'ячем. Очевидно, що тут може бути нічия, але, як правило, це за ретельного підрахунку буває вкрай рідко.

- Індивідуальний тотал. У цьому випадку під ним розуміється той загальний час (за конкретною командою, що вона проводить із м'ячем). Звичайно ж, не потрібно потрапити в точний час, аж до секунди (або навіть хвилини) - букмекери вибирають той чи інший маркер у часі, і виставляють котирування, а беттор вибирає, ставити на "більше" або "менше".

– Фора. Як завжди, це розрив між командами. Але цього разу розуміється співвідношення, різниця у часі володіння м'ячем колективами. І, як завжди, можна вибирати позитивну (на номінального аутсайдера) і негативну (на того, хто повинен більше утримувати м'яч у себе) фору - якщо контора вміщує в свою лінію цю пропозицію.

Іноді букмекери навіть розширюють цей специфічний розпис. Але поки що бетторам краще бути готовим до того, що більшість футбольних поєдинків амплітуди тоталів і фор не буде особливо широким. Іноді ще додається і варіант "пар-непар", коли можна спробувати саме що вгадати, парним або непарним стане кількість хвилин володіння м'ячем - загального або індивідуального. Але тут практично просто неможливе якесь прогнозування, якась аналітика - все залежить від випадку, тобто це той варіант, що можна вгадати. Зате і котирування традиційно високі, при відносно невисокій маржі.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.