Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 червня 2022, 05:12
2776
0

Англія – Італія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

Рімейк фіналу Євро-2020

| Оновлено 12 червня 2022, 05:12
2776
0
Англія – Італія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

Майже через рік після фіналу Євро-2020 збірні Англії та Італії зустрінуться знову, і знову господарем матчу будуть саме англійці. Різниця лише в тому, що тоді поєдинок проходив у Лондоні на «Вемблі», а зараз відбудеться у Вулверхемптоні на стадіоні «Молінью». Та й, будьмо відверті, за статусом цей поєдинок помітно поступається матчу річної давнини: гра групового етапу Ліги націй – це зовсім не те саме, що фінал чемпіонату Європи.

Англія

Збірна Англії після болючої поразки у домашньому фіналі Євро-2020 впевнено виконала завдання потрапляння на ЧС-2022. А ось у Лізі націй команда Гарета Саутгейта стартувала невдало: несподівана поразка 0:1 від Угорщини та нічия з Німеччиною. Як результат – проміжне четверте місце у квартеті А3, який по праву назвали групою смерті у нинішній Лізі націй.

Тому мотивація у майбутньому матчі проти Італії у збірної Англії буде подвійною. Потрібно не лише брати реванш у «Скуадри Адзурри» за поразку у фіналі Євро-2020, а й виправляти своє турнірне становище у Лізі націй.

Італія

А ось для збірної Італії тріумф на Євро-2020 обернувся подальшим спадом. Команда Роберто Манчіні спочатку втратила перше місце у своїй відбірковій групі до ЧС-2022 Швейцарії, а потім не зуміла вийти на Мундіаль у Катарі крізь сито кваліфікації, сенсаційно програвши Північній Македонії.

Безперечно, відійти від такого шоку одразу команда не змогла. Та й команді після невдалого осінньо-весняного відрізка потрібен був струс. Манчіні його організував: нехай переможний склад Італії на Євро-2020 не був дуже віковим, але наставник «Скуадри Адзурри» вирішив влити в нього чимало свіжої крові. Перший млинець вийшов глевким – розгромна поразка 0:3 від Аргентини у Фіналіссімі. Однак після цього справи пішли на виправлення – нічия 1:1 з Німеччиною та перемога 2:1 на Угорщиною вивела італійців у лідери групи А3.

Історія зустрічей

Наразі збірні Англії та Італії провели між собою 28 матчів. Перевага у особистих зустрічах на боці «Скуадри Адзурри»: 12 перемог проти 8. Ще 8 матчів завершилися внічию. Різниця голів – 39-38 також на користь Італії.

Прогноз на протистояння

Букмекери вважають Англію фаворитом майбутнього матчу, проте, на нашу думку, Італії під силу не програти на Туманному Альбіоні. Наша ставка – нічия, коефіцієнт 3,66.

11 червня, субота

Англія – Італія
Вулверхемптон. Стадіон «Молінью». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 1:1
Parimatch  
  • 1,83
  • 3,60
  • 4,70
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1,85
  • 3,58
  • 5,05
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.