Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 червня 2022, 14:27
12911
0

Смертна кара. День 107. Орки засудили трьох іноземців до найвищої міри

Sport.ua проводить онлайн-трансляцію подій за п'ятницю, 10 червня

| Оновлено 24 червня 2022, 14:27
12911
0
Смертна кара. День 107. Орки засудили трьох іноземців до найвищої міри
ДАН

107-й день війни. 10 червня. Президент рф владімір путін продовжує вести агресивну війну в Україні. У зв'язку із воєнною агресією Sport.ua перейшов на спеціальний режим роботи. Сайт висвітлює всі події, що відбуваються в Україні.

Редакція Sport.ua закликає всіх українців:

  • Друзі! Робимо все можливе для перемоги! Ми на своїй землі. Правда на нашому боці, ворог буде розбитий, перемога буде за нами! Слава Україні!

Онлайн-трансляція подій, 10 червня

23:59. Зеленський про смертні вироки для британців в ОРДО: сигнал для пацифістів

Президент Володимир Зеленський вважає, що вирок до смертної кари в ОРДО громадян Великобританії має спонукати країни Європи об'єднатися та діяти рішучіше.

«Мені здається, навпаки, це той випадок, який наголошує, що Європа і весь світ і ті країни-скептики, ті країни, умовні пацифісти у відносинах з рф, які з ними постійно шукають, як знайти такий настрій у розмові, щоб не похитнути будь-які бізнес-відносини – це саме для таких країн дуже потужний та небезпечний сигнал, що росія так діє по відношенню до будь-яких громадян будь-якої держави.

Мені здається, після таких випадків країни Європи мають об'єднатися та діяти потужно та засуджувати діями, а не словами. Це велика трагедія – порушення міжнародного права з боку росії. Те, що було зроблено щодо громадян Великої Британії, – це трагічна звичка для цих людей (росіян). Вони так роблять абсолютно з усіма. Ніяких не може бути виправдань таким крокам та діям».

22:30. лукашенко несе дичину: білорусі доведеться захищати Західну Україну

Самопроголошений президент білорусі александр лукашенко припустив, що білоруським військам, можливо, доведеться воювати за Західну Україну, щоб її не відхопив Захід (УП, Zerkalo.io):

«Білорусь – це об'єкт тиску для Заходу, зокрема з геополітичних причин. Вони (Захід) досі не пішли від мети вирівняти фронт, щоб він проходив: Смоленськ – Псков, Смоленськ – Брянськ – Курськ і туди до Ростова. Їм треба вирівняти фронт. А ми, тисячу майже кілометрів, цей балкон, його треба зрізати.

Вони (тобто Захід) перед цим не зупиняться. Зайдуть вони з України Західної чи ще звідкись. Ще, може, за Західну Україну доведеться воювати, щоби не відхопили. Тому що це для нас смерті подібно, не лише для українців. Страшні процеси відбуваються довкола».

21:40. Естонія викликала посла росії після імперських паралелей від путіна

МЗС Естонії викликало посла росії в Естонії Владіміра Ліпаєва у зв'язку з нещодавньою заявою путіна, який провів паралелі між епохою царя Петра I та сучасною росією, якій випало повертати та зміцнювати (УП, Postimees).

Віце-канцлер МЗС Рейн Таммсаар розповів, що висловив жаль з приводу слів путіна, зокрема щодо естонської Нарви, і згадав також ідею держдуми рф відкликати визнання незалежності Литви та загрози денацифікації та демілітаризації на адресу інших держав:

«В умовах, коли росія проводить реваншистську політику під соусом ідеології російського світу, руйнуючи українську державність та націю, це також неприйнятно. росія намагається використати пропаганду, на додаток до військової сили, для реалізації своїх імперських амбіцій, у тому числі фальсифікуючи історію. Такий підхід неминуче зазнає невдачі і може бути небезпечним для самої росії.

росія, розпочавши війну проти України, грубо порушила міжнародне право і має виконати рішення Міжнародного суду ООН, яке зобов'язує її припинити війну. Вкотре закликаємо росію негайно вивести війська з України, припинити бойові дії та поважати суверенітет та територіальну цілісність України у міжнародно визнаних кордонах»

21:00. Дипломат США: росія розпочала процес оформлення анексії Херсона

Глава місії США в ОБСЄ Майкл Карпентер заявив, що російська влада приступила до оформлення процесу анексії Херсонської області, супроводжуючи порушенням прав людини та міжнародного права.

«Херсон став тим місцем, яке я назвав би лабораторією жахів. Ми бачимо, як кремль запустив свою стратегію приєднання українських територій до рф. І ми вже бачили таку стратегію раніше. Все це, на жаль, є досить відомими кроками. Ми вважаємо, що кремль чекає на момент, щоб приєднати Херсонську область до рф і вважаємо, що референдум є одним з можливих шляхів.

російські окупанти систематично влаштовують тортури цивільних на захоплених територіях Херсонської області. Наразі ми бачимо звіти щодо тортур щонайменше 600 осіб у Херсонській області. Їх утримують у спеціальних підвалах, які служать кімнатами катувань.

Існує інформація про точну локацію таких приміщень – це будівля Херсонської державної адміністрації та ліцею №17 у Генічеську. Саме туди російські військові вивозять місцевих чиновників, журналістів, громадських активістів та людей, яких росіяни вважають учасниками мітингів проти російської окупації».

20:10. Нардепу-колаборанту Ковальову заблокували роботу у Раді

У Верховній Раді заблокували роботу депутату Олексію Ковальову через його перебування на окупованій території Херсонської області та заяви про співпрацю із самопроголошеною владою (Радіо Свобода)

Джерело у парламенті: «У нього зараз немає нічого: ні електронного підпису, ні доступу до СЕДО. Його робочий планшет знайшли та відключили, ключі від кабінетів забрали, помічників звільнили. Ще з комітету заберемо його і фактично буде імпотент».

Крім того, Ковальову заблокували доступ до інформації щодо комітету з фінансів, податкової та митної політики, членом якого він є.

19:00. Зведення Генштабу: за Сєверодонецьк йдуть бої, на Слов'янськ орки готують наступ

Зведення Генштабу ЗСУ: Окупанти готуються до відновлення наступу на Слов'янськ, продовжуються бої за Сєвєродонецьк, над яким росіяни намагаються встановити повний контроль та заблокувати українських військових.

17:30. росія не залишає спроб форсувати Сіверський Донець

росія шукає слабкі місця в українській обороні в районі Сіверського Дінця на сході України та не залишає спроб форсувати річку.

Представник Міністерства оборони Олександр Мотузяник: «Станом на даний момент вони (росіяни) не залишають спроб (форсувати Сіверський Донець). Вони вишукують слабкі місця у нашій обороні, що проходить правим берегом річки. Вони шукають наші артилерійські точки та намагаються їх придушити. Загалом форсування водної перешкоди – це дуже непроста операція».

Сєвєродонецьк та Лисичанськ, що знаходяться на протилежних берегах річки Сіверський Донець, є останніми підконтрольними Україні великими містами Луганської області.

15:50. СБУ: окупанти планували роздати мешканцям Київщини паспорти СРСР

У разі захоплення Київської області росіяни планували створити окупаційну адміністрацію та організувати псевдореферендум для проголошення місцевої республіки. Мешканців планувалося паспортизувати документами СРСР.

Служба безпеки України: Всіх жителів Київщини загарбники хотіли взяти на облік та в обмін на українські документи примусово роздати паспорти СРСР – принаймні на перший час до видачі документів рф.

Про це свідчать дані, які військова контррозвідка СБУ отримала на позиціях загарбників, а також підтверджує поведінку росіян на тих частинах України, які тимчасово перебувають під їхньою окупацією, заявляють у спецслужбі.

Зокрема, силовики виявили ворожу схованку з бланками паспортів колишнього СРСР – у занедбаному будинку поблизу міста Макарів Бучанського району. Під час огляду правоохоронці вилучили сотні незаповнених радянських паспортів. Цікаво, що ці бланки були саме українським взірцем – від імені УРСР. Тобто всі написи на них виконані не лише російською, а й українською мовою.

Причому така серія не вироблялася в Україні з 1990 року. Таким чином, усі виявлені бланки було завезено з рф на початку повномасштабної агресії проти нашої держави.

15:10. лукашенко – чиновникам: Якщо повториться український сценарій, то не я з автоматом побіжу, а ви

Самопроголошений президент білорусі александр лукашенко закликав білоруських чиновників зробити висновки після виборчих протестів 2020 року і не допустити повторення українського сценарію:

«Якщо ми не зробимо висновків з того, що сталося у 2020 і після, ми зробимо великий крок до українських подій. Але нам буде складніше, ніж Україні. Я вас не лякаю – ви ж знаєте, що просто так не кажу.

Дорогі мої, не дай Боже почнеться якась заварушка, ви ж розумієте, що ми (влада) підемо попереду. І не факт, що я з автоматом ось тут бігатиму – ви побіжите попереду».

лукашенко запитав, чи хочуть цього чиновники, які сидять перед ним, і зазначив, що сам він не хоче. Він також закликав зачистити суспільство від політично ангажованих людей у ​​некомерційних організаціях.

14:40. Двоє людей загинули внаслідок обстрілів на Харківщині, горіли ліси

Протягом доби 9 червня внаслідок обстрілів російських військ у Харківській області загинуло двоє людей, повідомив голова облдержадміністрації Олег Синегубов:

«росіяни обстріляли з артилерії та РСЗВ Шевченківський район Харкова та Харківської, Чугуївський, Ізюмський та Богодухівський райони області. Внаслідок обстрілів пошкоджено будинки, склади, об'єкти інфраструктури, горіли хвойні ліси та лісосмуги. Протягом доби 2 цивільних загинули, 15 поранено.

У смт Печеніги госпіталізували 6 людей, 1 загиблий. У смт Мала Данилівка – 2. У Золочові 5 госпіталізованих, 1 загиблий. У Вишневому 1 госпіталізовано. У с. Грушуваха госпіталізовано 12-річного хлопчика. росіяни не просунулися на лінії зіткнення – вони зосереджені на обороні».

14:00. росія у Чорному морі тримає 40 крилатих ракет

росія посилила своє корабельне угруповання поблизу України ще одним підводним човном – носієм крилатих ракет, всього в Чорному морі окупанти тримають напоготові 40 крилатих ракет.

ОК Південь: «Загроза ракетних ударів із моря залишається високою. 40 крилатих ракет напоготові, а також у готовності 1 БДК (великий десантний корабель). Росія продовжує утримувати блокаду північно-західної частини Чорного моря».

13:30. Україна поступається росії у війні артилерії, потрібна західна зброя

Заступник голови військової розвідки Вадим Скибицький заявив, що зараз війна в Україні здебільшого артилерійська, у зв'язку з чим Україна програє росії на передовій та потребує більшої кількості зброї із Заходу:

«Наразі це артилерійська війна, і ми програємо з погляду артилерії. Нині все залежить від того, що нам дає (Захід). Україна має одну артилерійську зброю на 10–15 російських гармат. Наші західні партнери віддали нам близько 10% того, що вони мають.

Україна використовує від 5000 до 6000 артилерійських снарядів щодня і вже майже витратила всі свої артилерійські боєприпаси. Зараз українські захисники використовують стандартні снаряди НАТО калібру 155. Європа також постачає снаряди меншого калібру, але в міру того, як у Європі вони закінчуються, їх кількість стає меншою».

Представник розвідки наголосив на необхідності постачання Заходом Україні ракетних комплексів далекої дії для знищення російських артилерійських знарядь здалеку.

13:00. У ЄС підготували позитивне та негативне рішення щодо статусу кандидата для України

У Європейському Союзі розглядають два варіанти розвитку ситуації із наданням Україні статусу кандидата на вступ (УП).

План А передбачає, що Єврокомісія надасть висновок, що Україна відповідає критеріям, і ЄС визнає за нею статус кандидата вже зараз. Всі наступні кроки, наприклад, початок переговорів, будуть зумовлені проведенням реформ.

План Б, який просувають кілька країн, передбачає, що умови будуть висунуті вже зараз, і до їх виконання Україна буде кандидатом у кандидати.

Список умов пропонують прописати у висновках Єврокомісії, щоб це виглядало не ідеєю держав-членів, а самої ЄК. На саміті у червні в цьому випадку Україні повідомлять, що вона стає лише потенційним кандидатом, а також набуває юридично визнаної перспективи членства, яка досі формально не зафіксована в жодному документі.

12:30. Генштаб: росія втратила на війні майже 32 тисячі солдатів та понад 1400 танків

Дані Генштабу: російські окупаційні війська вже втратили 31900 своїх воїнів, а також 1409 танків та 571 БПЛА.

Загальні бойові втрати противника з 24.02 до 10.06 орієнтовно склали:

  • особового складу – близько 31900 (+200) осіб ліквідовано,
  • танків ‒ 1409 (+11) од.
  • бойових броньованих машин ‒ 3450 (+12) од.,
  • артилерійських систем – 712 (+1) од.,
  • РСЗВ – 222 (+9) од.,
  • засобів ППО – 97 (+1) од.,
  • літаків – 212 (+0) од.,
  • вертольотів – 178 (+0) од.,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 572 (+10),
  • крилатих ракет – 125 (+0),
  • кораблів /катерів – 13 (+0) од.,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 2438 (+17) од.,
  • спеціальна техніка – 54 (+1).

Найбільші втрати противник зазнав на Харківському та Бахмутському напрямах.

12:00. Політтехнологу Погребинському, близькому до Медведчука, повідомили підозру в держзраді

Правоохоронці заочно повідомили підозру в державній зраді близького до кума путіна Віктору Медведчуку політтехнологу Михайлу Погребинському (УП).

Київська міська прокуратура: «При процесуальному керівництві Подільської окружної прокуратури міста Києва політтехнологу та активному політичному коментатору заочно повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 КК України)».

Правоохоронці не називають ім'я підозрюваного, але, за даними джерел, це Михайло Погребінський. СБУ зазначає, що серед вилучених у результаті обшуків у березні 2022 року документів є аналітичні матеріали щодо проведення денацифікації та демілітаризації України.

11:45. Британська розвідка: рф контролює більшу частину Сєверодонецька

російські війська не досягли успіху в оточенні Сєверодонецька, а в Маріуполі та Херсоні критична ситуація з медичними послугами та ліками. У щоденному звіті британської розвідки сказано:

«Навколо Сєверодонецька тривають бої. росія знову контролює більшу частину міста, але її сили не досягли успіху в спробах оточити ширшу територію з півночі та півдня.

росія намагається забезпечити базові комунальні послуги населенню на окупованих територіях. Доступ до безпечної питної води є непостійним, є значні перебої в телефонних та інтернет-послугах.

У Херсоні, ймовірно, критичний дефіцит ліків, а Маріуполю загрожує великий спалах холери. Поодинокі випадки холери зареєстровані з травня. Медичні послуги в Маріуполі, ймовірно, вже близькі до колапсу: великий спалах холери в Маріуполі ще більше посилить ситуацію».

11:15. США відреагували на смертний вирок британцям у ДНР

США стурбовані винесенням смертного вироку трьом іноземним громадянам у так званій ДНР і закликають дотримуватися норм гуманітарного права.

Держсекретар США Ентоні Блінкен: «Ми серйозно стурбовані повідомленнями про фіктивний суд та вироки комбатантам, які законно служать у Збройних силах України. Ми закликаємо росію та підконтрольні їй сили поважати міжнародне гуманітарне право, включаючи права та захист, що надаються військовополоненим».

10:30. МЗС України: так званий суд в окупованому Донецьку нікчемний

Міністерство закордонних справ України заявило, що суд над громадянами Великобританії в окупованому Донецьку нікчемний і має пропагандистський характер. Спікер МЗС України Олег Ніколенко (УП):

«Всі іноземці, що воюють на українській території у складі Збройних Сил України, є військовослужбовцями ЗСУ. Згідно з міжнародним гуманітарним правом, на них поширюється правовий статус комбатантів. Усі військовослужбовці ЗСУ, які потрапляють у полон окупантів, користуються правами військовополонених – зокрема, щодо них забороняється вчиняти насильство, залякувати чи негуманно поводитися.

Так званий судовий процес над військовослужбовцями ЗСУ на окупованих українських територіях мізерний. Подібні публічні судилища ставлять інтереси пропаганди вище за закон і мораль, підривають механізми повернення військовополонених. Уряд України продовжить докладати максимальних зусиль задля звільнення всіх українських захисників».

10:10. Орбан: Україна має право захищатись, навіть якщо букмекери не дають великих шансів

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Україна має право захищатись від російського вторгнення (УП, Telex, HGV).

«Якщо уряд вирішив боротися, це рішення не можна ставити під сумнів, навіть якщо букмекери не дають великих шансів на перемогу. Питання полягає у тому, як відреагує Європа та які пропозиції вона внесе для вирішення. Проблема в тому, що майже ніхто в Європі не каже у Європі голосом миру. Ми маємо говорити голосом миру.

Євросоюз повинен повільно змінювати свою стратегію, тому що, якщо слідом за нафтою запровадять обмеження на газ, це матиме серйозні наслідки. Війна в Україні лише частково веде до зростання цін, а подальше зростання цін спричинене запровадженими санкціями. Ми маємо фінансувати мир, а не війну. Є ділові кола, зацікавлені в тривалій війні. Мільярдер Джордж Сорос є призвідником війни».

09:30. Росіяни завдали ракетного удару по Дніпропетровщині

Вночі російські окупанти обстрілювали Дніпропетровську область, вранці – завдали ракетного удару по Дніпровському району, одна людина отримала поранення.

Голова Дніпропетровської області Валентин Резніченко: «Напружені і ніч, і ранок. Вночі ворог знову обстріляв Криворізький район. Під вогонь потрапили одразу три громади. У Зеленодольській громаді є руйнування. 41-річна жінка отримала осколкове поранення. У Широківській та Апостолівській – ніхто не постраждав. Вранці – ракетний удар по Дніпровському району».

За попередніми даними, постраждалих немає. Деталі з'ясовуються. Резніченко також зазначив, що сильна ранкова пожежа у Дніпрі з ворожою атакою не пов'язана. За його словами, горіло на одному із підприємств міста, але рятувальники вже загасили вогонь.

08:15. Орки засудили трьох іноземців до найвищої міри – смертної кари

Терористи тимчасово окупованих територій Донецької області засудили до страти трьох іноземних бійців, які захищали Україну.

Так званий Верховний суд ДНР ухвалив перший вирок іноземним бійцям, які воювали на боці України та яких вони називають найманцями. У тому числі: британці Ейден Ейслін, Шон Піннер і марокканець Саадун Брагім.

Вони засуджені терористами до страти. Окупанти дали іноземним захисникам України місяць на оскарження рішення так званого суду.

Бійців визнали винними у скоєнні дій, спрямованих на захоплення влади та повалення конституційного устрою ДНР.

07:00. Генштаб: підрозділ рф відмовився воювати після втрат на Харківщині

Через втрати, отримані під час боїв з ЗСУ в Харківській області, російський мотострілецький підрозділ зі складу 1-го армійського корпусу в повному складі відмовився воювати.

Генштаб ЗСУ зазначає, що фіксуються відмови від участі у бойових діях підрозділів, укомплектованих примусово мобілізованим особовим складом із тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

06:30. Bloomberg: Данія та Нідерланди проти кандидатства України на вступ до ЄС

Нідерланди та Данія проти надання Україні статусу кандидата на вступ до ЄС (дані Bloomberg)

У дипломатичній ноті Данія заявила, що Україна недостатньо відповідає критеріям, пов'язаним із стабільністю інститутів, які гарантують демократію, верховенство права, права людини, повагу та захист меншин. Києву потрібно принципово покращити свою законодавчу та інституційну базу, щоб досягти прогресу в усіх цих напрямках.

Данія переконана, що Україна зараз у цілому на дуже ранній стадії готовності взяти на себе зобов'язання щодо членства в ЄС і створити ефективну ринкову економіку або стати конкурентоспроможною на єдиному ринку. Bloomberg зазначає, що у минулорічному рейтингу Transparency International Україна посіла 122-е місце серед 180 країн.

Більшість країн, включаючи Італію, підтримують заявку. За словами офіційних осіб, знайомих з перебігом переговорів, країни, зокрема Польща, Литва та Ірландія, хочуть, щоб лідери ЄС ухвалили рішення про однозначний результат і надали статус кандидата. Естонія наголосила на необхідності дати надію Україні.

04:50. На півдні ЗСУ знищили російський Град

На півдні ЗСУ знищили 33 окупанти, РСЗВ Град і три склади боєприпасів ворога.

ОК Південь: «За результатами авіаударів та виконання ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань знищено 33 рашисти, реактивну систему залпового вогню Град, кілька одиниць броньованої техніки, три склади боєприпасів та дві цистерни з ПММ.

Як зазначається, решта ворожих втрат уточнюються.

03:30. ISW: росіянам буде важко взяти Слов'янськ через Сіверський Дінець

російські війська досягли незначних успіхів на північ від Слов'янська, але, ймовірно, зіштовхнуться з труднощами під час штурму міста через тактичні проблеми, пов'язані з форсуванням Сіверського Дінця.

Американський Інститут дослідження війни зазначає, що російські війська наступали на Слов'янськ із південного сходу від Ізюму. Вони, ймовірно, намагаються використати свій контроль над районом навколо Святогірська, щоб просунутися у бік Слов'янська.

ISW пише, що спробам росіян просунутися до Слов'янська, ймовірно, заважає Сіверський Донець, який їм доведеться успішно перетнути на північ (в районі Святогірська – Тетянівки) та на схід від Слов'янська (в районі Райгородка), щоб просунутися до міста.

російські війська продовжували наземні, повітряні та артилерійські атаки на схід від Бахмута і 9 червня досягли поступових успіхів. Зокрема, російські війська досягли часткового успіху в Камишевасі та Ротах. Крім того, російські війська продовжували безуспішні атаки на Нагірне та Миколаївку.

02:15. ОК Південь: росіяни зміцнюються і мінують підступи до позицій, але не мають ресурсів наступати

росіяни зміцнюються на півдні України, але мають ні ресурсів, ні мотивації вести наступ.

ОК Південь: Противник веде бойові дії на рубежах, зміцнюється і мінує підступи до своїх позицій. Сил, ресурсів та мотивації вести наступальні дії не має.

Зазначається, що ситуація залишається стабільно напруженою.

01:00. Вечірнє звернення Зеленського: тіньової економіки більше не буде

Президент Володимир Зеленський наполягає, що з огляду на постійну військову загрозу з боку росії, в українській економіці тепер не може бути тіньового компента.

«Зараз в Україні багато дискусій про те, якою має бути економічна політика держави і під час війни, і тоді, коли повернемо світ. Хочу наголосити на одній деталі. І ця деталь – фундаментальна. Ми вже маємо звикати до того, що в суспільстві можуть бути лише дві частини: ті, хто захищає нашу Незалежність і ті, хто працює так, щоб забезпечити цей захист.

І це не питання тієї чи іншої економічної доктрини, не питання тієї чи іншої політичної позиції. Ми просто не можемо собі дозволити, щоб у країні залишалася тіньова частина економічного життя.

Звичайно, я розумію, що в частині наших регіонів будь-яка економічна активність – офіційна чи неофіційна – просто виживання. Але якщо ми говоримо про нормальне, стабільне, міцне життя суспільства, роботу держави, про нашу оборону, то маємо розуміти: є ті, хто служить, і є ті, хто забезпечує своєю роботою тих, хто служить.

Відтак це офіційна зайнятість. Це сплата податків. Це максимальне розширення економічних можливостей на легальному грунті. Це повна модернізація державних інститутів. Усі, хто працює в українській політиці, впливає на громадську дискусію, мають усвідомити, що тіньового у країні більше не буде».

00:00. Початок 107-го дня війни, 10 червня

Онлайн-трансляція українського телемарафону

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 2
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 27
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.