Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 10 червня 2022, 10:06
16255
6

Камбек без турнірного значення. Україна U-21 зіграла внічию із Францією

Команда Руслана Ротаня вже точно зіграє у стикових матчах за вихід на Євро-2023

| Оновлено 10 червня 2022, 10:06
16255
6
Камбек без турнірного значення. Україна U-21 зіграла внічию із Францією
УАФ

Молодіжна збірна України продовжує боротися за вихід на чемпіонат Європи 2023 року. Команда Руслана Ротаня могла претендувати на перше місце групи лише у разі перемоги над Францією з різницею у шість м'ячів. Природно, що про такий фантастичний результат не йшлося. Завданням «синьо-жовтих» була просто перемога над грізним суперником, що дозволило б претендувати на кваліфікацію на Євро з позиції кращої збірної з тих, що посіли другі місця.

Французи агресивно розпочали зустріч, і вже на 3-й хвилині Аблен вразив ближній кут наших воріт. Втім, відповідь «синьо-жовтих» була негайною: Ванат класно розібрався перед штрафним суперників, майстерним ударом відправивши м'яч у «дев'ятку». А завершив голепад стартового відрізку Тюрам, який замкнув простріл із лівого флангу.

«Триколірні» продовжували активно пресингувати наших футболістів: українці насилу долали центр поля. Коли здавалося, що підопічні Ротаня зуміли налагодити свою гру, ще один м'яч опинився у наших воротах. Загроза знову прийшла з лівого флангу нашої оборони і Гуйрі точно пробив у дальній кут.

Скоротити розрив у рахунку українцям вдалося з великою часткою везіння. Після прострілу Сича м'яч влучив у ногу Бадьяшиля, залетівши у кут воріт Франції. А на початку другої половини зустрічі Бондаренко зрівняв результат (за допомогою рикошету від того самого Бадьяшиля).

Надалі французи мали перевагу, а «синьо-жовті» намагалися вибігати в контратаки. Деякі з них були досить перспективними, але вирвати перемогу наші футболісти не зуміли. Як не вдалося цього зробити і французам.

Остання гра групи, в якій наша молодіжка зіграє з Вірменією, перетворилася на формальність. Збірна України боротиметься за путівку на чемпіонат Європи у стикових матчах.

Кваліфікація Євро-2023 U-21.

Україна U-21 – Франція U-21 – 3:3

Ванат (7), Бадьяшиль (44, автогол), Бондаренко (49) – Аблен (3), Тюрам (10), Гуйрі (25)

В'юнник (36), Бондаренко (52), Ванат (54) – Бадьяшиль (43), Тюрам (55)

Україна U-21: Трубін, Вівчаренко, Боль, Таловеров, Сич, Бондаренко (Желізко, 83), Михайленко (Кухаревич, 83), Криськів (Хлань, 67), Судаков, Ванат (Супряга, 68), В'юнник (Брагару, 76).

Франція U-21: Месл'є, Трюффер, Бадьяшиль, Люкеба, Калюлю, Гуйрі (Діоп, 81), Тюрам, Шотар (Какере, 63), Коне (Камавінга, 57), Шо (Нгуму, 63), Аблен (Калімуендо-Мюїнга, 57).

Арбітр: Васіліс Фотіас (Греція)

Стадіон «Есеньюрт Неджмі Кадіоглу» (Стамбул, Туреччина)

УКРАЇНА U-21 - ФРАНЦІЯ U-21. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

50’
ГОЛ ! М'яч забив Артем Бондаренко (УКРАЇНА U21).
44’
ГОЛ ! Автогол забив Бенуа Бадьяшіль (Франція U21).
25’
ГОЛ ! М'яч забив Амін Гуірі (Франція U21).
10’
ГОЛ ! М'яч забив Кефрен Тюрам-Юльен (Франція U21).
7’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Ванат (УКРАЇНА U21).
3’
ГОЛ ! М'яч забив Маттіс Аблін (Франція U21).
Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dell Dnieper
дивився останні хвилин 20.....якісь перелякані ....ініціативи не беруть...удари на 10 метрів вище воріт....ну і Супряга як Супряга ....команда без варіантів
Ігор Гомончук
Молодці, непогано грали.