Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 червня 2022, 21:20
510
2

Віце-президент Кривбасу: «УПЛ має грати в Україні. Це правильно»

Артем Гагарін вважає, що не варто проводити матчі УПЛ в інших країнах

| Оновлено 07 червня 2022, 21:20
510
2
Віце-президент Кривбасу: «УПЛ має грати в Україні. Це правильно»
facebook.com/fckryvbas

Віце-президент «Кривбасу» Артем Гагарін упевнений, що сезон УПЛ треба проводити в Україні та не робити футболістам жодних преференцій.

- Яка команда дістанеться новому головному тренеру «Кривбасу»? Чи всі гравці повернуться з оренди, чи є такі, з якими клуб не продовжить співпрацю?

- Нехай спочатку ми оголосимо про нового головного тренера. Далі він перегляне кадровий потенціал. Далі ми зберемо гравців. Можу одразу сказати, що якщо хтось хоче залишитися за кордоном у той момент, коли Україна веде героїчну оборону, то ми не вигадуватимемо пояснення під якимись пристойними приводами. Розкажемо все, як є!

Чому воїни на передовій не ховаються, чому робітники на кар'єрах «Рудомайну» виходять на зміну та йдуть у сховища, коли звучить повітряна тривога, а футболісти мають бути в особливому стані? Так не буде.

Якщо це Українська Прем'єр-Ліга, тоді і грати вона має в Україні. Це буде правильно з точки зору підтримки нашої батьківщини та підняття бойового духу воїнів ЗСУ та мирних жителів нашої країни.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Это правильно только С ТВОЕЙ точки зрения. Потому что у тебя нет на столько финансирования, чтобы тренировать сезон команду заграницу (оплачивать там жилье, и все остальное...) и так же, я не знаток состава Кривбасса, но думаю там одни  украинцы, поэтому с ними не будет столько проблем как например с легионерами, чтобы заставить играть под ракетами в чужой стране.
Андрій Полоз
Артем, а як прилетить ракета на стадіон, то тоді хто на себе візьме відповідальність за три десятки жертв на полі і поза ним? Чи будете постійно ховатися при повідомленні, що ракета летить у місто, де відбувається гра? Ну добре, учасники гри сховаються, про глядачів поки мовчимо. Наприклад, їх не буде на стадіонах. А якщо ракета потрапить у поле, зробить немаленьку воронку, то тоді як догравати матч? На іншому стадіоні? Та на росії ракет вистачить, щоб кожне поле закидати ракетами, щоб на ньому не скоро грати можна було. І що то за чемпіонат з такими нюансами буде? Треба спочатку закінчити війну, перемогти в ній, а уже потім думати про чемпіонат, взагалі про спорт. А до того часу це не змагання будуть, а якась пародія, як в коронавірусні часи, тільки ще гірше в плані організації.