Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 07 червня 2022, 09:45
6261
10

Переліт в Дублін та тренування. Збірна України переключається на Лігу націй

Синьо-жовті провели перше тренувальне заняття в Ірландії

| Оновлено 07 червня 2022, 09:45
6261
10
Переліт в Дублін та тренування. Збірна України переключається на Лігу націй
УАФ

6 червня, наступного ранку після фінального поєдинку плей-офф відбору ЧС-2022 з Уельсом (0:1), збірна України виїхала до аеропорту.

Об 11:30 збірна України вилетіла з Кардіффа до Дубліна, де зіграє свій перший матч у новому розіграші Ліги націй. Політ над Ірландським морем, що розділяє острови Великої Британії, тривав 50 хвилин. Із летовища збірна традиційно попрямувала до готелю: українці зупинилися в Radisson Blue на околиці Дубліна.

Відпочивши три години, команда вирушила на тренування, що відбулося на одному з полів кампусу Університетського коледжу Дубліна UCD. У кампусі мешкає понад 30 тисяч студентів, а спортивний центр налічує 13 полів для різних видів спорту, сім з яких – натуральні газони для футболу, одне – для регбі, а ще три – для найпопулярнішої ірландської гри, гельського футболу.

6 червня у вечірньому занятті взяли участь 16 гравців. Виконавці, які вийшли на матч в Уельсі у стартовому складі, мали відновлювальні процедури (за бажанням могли здійснити пробіжку або зробити стретчинг). Основна ж група збірників після розминки та квадратів напрацьовувала структуру гру під час тактичних занять. Після цього футболісти закріпили награвання у форматі ігрових серій.

7 червня національна команда проведе офіційне тренування на стадіоні «Авіва» (початок – о 19:00 за місцевим часом, 21:00 за Києвом). За півгодини до нього головний тренер та гравець збірної зустрінуться із журналістами в конференц-залі арени.

Переліт в Дублін та тренування. Збірна України переключається на Лігу націй

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мудрик міг би бути не менш корисним, ніж Троссард. Експерт назвав умову
Футбол | 28 квітня 2024, 00:00 0
Мудрик міг би бути не менш корисним, ніж Троссард. Експерт назвав умову

Треба було перебиратися не у «Челсі», а в «Арсенал»…

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 152
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gagik_Perdonian
тудаблин! Куда блин?
Ya-Legenda
З минулої ліги націй нас викинули, на чемпіонат світу не пустили, УАФ робить з збірної тряпку, об яку як фіфа так уефа витирають ноги! Що яєць не хватило зняти збірну з цього турніру
SanyaPOL
Играть в турнире, чтобы в последнем матче всякие лаосы, кантоны и другие 321зы из уефа нас поимели... Спасибо, не интересно....
lizerginnn
Не знаю. Але цей турнір не викликає жодного інтереса. Чемпіон серед товарняків. Смішно. Мабуть не з того турніру почали реформування. Можна було б спробувавти Швейцарську систему на цій Лізі Націй. Франція з Хорватією вкотре в цій Лізі Націй зустрічаеться??? Втретє чи вдруге? Тупе рішення від Уєфи.
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил