Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 06 червня 2022, 01:50
14459
24

«Це сірий момент на сприйняття арбітра». Суддя оцінив фол проти Ярмоленка

Євген Арановський розповів про суддівство у матчі Уельс - Україна

| Оновлено 06 червня 2022, 01:50
14459
24
«Це сірий момент на сприйняття арбітра». Суддя оцінив фол проти Ярмоленка
Getty Images/Global Images Ukraine

Український суддя Євген Арановський прокоментував скандальний момент у матчі Уельс - Україна, коли за контакт проти Андрія Ярмоленка не було призначено пенальті.

«Якщо взяти загальний план, де стояв арбітр і де було єдиноборство, то треба зрозуміти, чи рефері бачить момент. Він бачив момент і оцінив його – не пенальті. Далі - арбітр VAR. І між двома арбітрами була розмова. І головний міг сказати, що бачив легкий контакт, але не вважає, що цього достатньо для пенальті. Не вважав, що треба дивитися VAR».

«У суддів є конкретні рекомендації щодо перегляду VAR. Суддя так побачив. Він може сказати, що я все бачив, і мені не потрібно дивитися».

«Це не можна назвати очевидною помилкою рефері. Це сірі моменти на сприйняття арбітра», – вважає Арановський.

Головним арбітром був Матео Лаос.

Оцініть матеріал
(133)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Westwood.
11 метровий чистий куда дивився цей пеньок 
ну це ніяк не виправдовує нашу збірну був другий тайм і вони горіли 1 0 і не зробили нічого трупи 
Анатолий Басов
П.С. Даю миллион процентов, если бы такое нарушение было у нас, точка стояла бы.
Vladislav Pohily
Коли це не пенальті, то я не знаю, що пенальті. Тупий, не логічний, але пенальті.
Анатолий Басов
Арановский ты, что болван?  Нарушение в штрафной в таком принципиальном матче и не смотреть? Какой серый момент? Нападающий опережает защитника и тот бьёт ему в ногу, это чистое нарушение. Правила гласят, нарушение в штрафной это пенальти. А вторую желтую карточку за удар локтем в затылок тоже серый момент? перед этим Миколенку показал смешную, при этом демонстративно показал свой локоть. Не смеши людей.
GloryUkraine
Пенальті 100%. Я хотів би почути аргументи судді.
adidas777
Если  это не пенальти, тогда что такое пенальти????
Kivals_grozny
Ещё раз обращусь к моменту с Месси, на сколько я помню тот момент - защитник стоял спиной к Месси и не видел, что к нему набегает сзади, он выбивал мяч, "зачерпнув" Месси, после чего - тот упал. Пенальти был назначен!
А этот арбитр, если мне не изменяет память, достаточно не однозначно судил и игру Шахтера в Лиге Чемпионов. Но времени сравнять счёт у наших - было предостаточно, хотя могли и пропустить, и не один.
Kivals_grozny
Один в один в такой-же ситуации был назначен пенальти на Месси, правда не помню, когда он ещё играл за Барсу или уже за ПСЖ.
Но момент - точь в точь такой-же!
Но то Месси, а это - Ярмоленко 
Alexandr7217
Год назад, на Евро против Македонии нам поставили точно такую вот точку, о чём ещё можно говорить?
Andre Chil
На мою думку, аргумент судів, в цьому випадку, що в момент, коли нашого гравця били, м'яч от нього відскочив далеченько, і він уже його не контролював, і справді, багато судів, могли б дати, но відвертою помилкою, назвати не можна
Александр Ад
значить суддя був заангажований проти України
Октавий Фландрийский
Я понимаю людей, страстно желавших победы нашей сборной, а сейчас пишущих коменты по поводу якобы пеналя на Ярмоленко. Такой пеналь мог быть назначен нашей перепуганной бабой со свистком Катей Монзуль или Годуляном со Швецовым, многие и привыкли к таким назначенным пеналям в нашем чемпионате Украины. Но тут другие арбитры, их на мякине не проведешь, тем более, что и WAR работала. Да, обидно за нашу команду, но винить в поражении футболисты должны только себя  - надо научиться реализовывать моменты, а если не умеете это делать - тогда сидите дома и учитесь на тренировках....
Владимир Иванович
Народвеселый собрался на сайте, и только пару человек говорят адекватные вещи. Только сумашедшие арбитры, типа  нашей Кати, могут назначить такие пеналя. Могу только представить, какой вой поднялся бы на сайте, если бы в наши ворота судья назначил такой пенальти...
der_MaiStier
Як на мене, тут пенальті не було. Ярмола м'ячем не володів і його не зупиняли. М'яч був у валійця і він готував удар; Ярмола підліз зі спини і вставив ногу, щоб вибити м'яч, коли валієць вже замахнувся. Жодного умислу, чистий ігровий момент, Ярмола сам підставив свою ногу під удар замість м'яча. ІМХО