Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 06 червня 2022, 01:52
13576
19

ВІДЕО. Чи був фол на Ярмоленку? VAR не призначив пенальті

Україна програє Уельсу після першого тайму вирішального матчу

| Оновлено 06 червня 2022, 01:52
13576
19
ВІДЕО. Чи був фол на Ярмоленку? VAR не призначив пенальті
ТК Футбол 1

5 червня о 19:00 збірна України проводить фінальний поєдинок плей-оф кваліфікації ЧС-2022 проти національної команди Уельсу. Команди грають на стадіоні «Кардіфф Сіті» у валлійській столиці.

Спірний епізод виник на 40-й хвилині. Джо Аллен підбив ногу Андрія Ярмоленка у своєму штрафному майданчику, але після перегляду VAR судді пенальті не призначили.

Спірний фол на Ярмоленку, 40 хв.

Оцініть матеріал
(135)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 16
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 4
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Можна подумати, що коли гравцеві, команди яка захищається,  м'яч попадає в руку, то він спеціально підставляв її.
Порушення в карному майданчику це пенальті. І нема про що дискутувати.  
Анатолий Басов
Ну как он сука призначит, у него планы на игру другие. Как и вторую жёлтую карточку, а потом красную обязан был показать, удар локтем в затылок это чистая карточка, перед этим Миколенку показал совсем смешную, что бы тот был осторожен.Ничего в Европе не изменилось, бабки не Бог а милуют.
Тарас Чубак
Згадайте який пеналь нам поставили на Євро і подивіться на цей
GloryUkraine
VAR нічого не назначає чи відмінює. Рішення приймає головний суддя. 
Саша Дряшкко
дехто гаписав нижче що у Ульса була краща гра, серйозно футбольний експерт очі соляркою промийте саочатку, наша збірна розірвала би той Уельс аби не випадок з ярмолою(автогол)  а на рахунок пенальті там 50/50, але все таки то штрафна зона і в ній любі випадки караються пенальті.
GloryUkraine
До речі, не один раз переглядав момент з відміною арбітром голу нашоі збірноі і щось ні разу не побачив, що суддя давав команду пробивати по-його команді, по-свистку, а от коли відміняв гол, то демонстрував свисток.
По-всім футбольним правилам гол був чисто забитий і суддя не мав права його скасувати. 
Октавий Фландрийский
Момент не стоит выеденного яйца - да, защитник попал в подошву Ярмоленку, но это был не преднамеренный удар, оба пытались попасть по мячу, Ярмоленко на долю секунды сделал это раньше и только после этого нога защитника попала в ногу Ярмоленко. Он что, лишил нашего нападающего явной возможности забить гол?  Кричать о том, что судья должен был назначить пеналь могут только люди, которые не знают Правил игры в футбол и никогда не судили в качестве арбитра игры ( а таких в коментах на сайте - 99%). Бригада в поле и те, кто сидели за монитором во всем прекрасно разобрались, и не надо тут искать мировой заговор. В футболе есть хорошая поговорка - пеналь или он есть, или его нет.
bolela11111
Нет там пенальти. Мяч был отдан до инцидента. В ногу Ярмоле попал защитник т.к. на доли секунды был позднее и не имел умысла играя при этом в мятч. Обострения там не было и близко что-бы давать пенальти в ьакой ситуации. Не тащите осла за уши. Не ищите зраду там где ее нет. Будте адекватны.
Рокен Рольщик
Нема там пенальті, схаменіться, роззуйте більба, подивіться ще раз 100 епізод, щоб до вас дійшло ! Ярмола вліз ззаду під вже запущену ногу валійця, той його навіть не бачив. По-друге, мяч був далі у грі, на гру падіння ярмоли жодним чином не повпливало. Просто схаляви пегальті подати, бо так виграти ніт. Воцко імбицил там реве,,ніфіга толком не розуміє і пудрить ватнікам міцки . .. Уельс були впевненіші, ми їм нічого зробити не могли