Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
540
0

Еден АЗАР: «Грати за Реал – мрія всього мого життя»

Бельгієць сподівається показати свої найкращі якості у новому сезоні

Еден АЗАР: «Грати за Реал – мрія всього мого життя»
Getty Images/Global Images Ukraine

Вінгер «Реала» Еден Азар, незважаючи на невдачі в останніх сезонах, радий, що перебуває в мадридському клубі. Бельгієць хоче якісно відіграти наступного сезону.

«Знаєте, перехід до «Реала» – пік моєї кар'єри. Я перейшов у найпрекрасніший клуб світу у чудовій формі. Все пішло не так. Я був трохи засмучений і розчарований. На особистому рівні було дуже багато поганих моментів. Але не все таке жахливо.

Я зустрів чудових людей, зіграв із топ-гравцями. Мій контракт діє ще два роки. І зараз я маю всі умови, щоб вийти на свій нормальний рівень наступного року. Влітку мені важливо провести хорошу фізичну та психологічну підготовку. Переконаний, що попереду ще багато чудесних років. Я не сумніваюся. Мені потрібно просто знайти впевненість. У собі, у своєму тілі, у своїх рухах.

Тренер знає: маю ще два роки за контрактом. Перші три пройшли не так добре. Я хочу показати всім, на що здатний. Грати за «Реал» – мета всього мого життя. Це, як і раніше, моя мрія. Моя сім'я завжди була щасливою тут, вона щаслива і зараз», – сказав Азар.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.