Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 05 червня 2022, 12:17
10225
2

Девін Хейні – абсолютний чемпіон. Розібрав Камбососа, претендує на мегабої

Нова зірка готова до великих поєдинків

| Оновлено 05 червня 2022, 12:17
10225
2
Девін Хейні – абсолютний чемпіон. Розібрав Камбососа, претендує на мегабої
Getty Images/Global Images Ukraine

 

Девін Хейні розклав Джорджа Камбососа по поличках. Як би ми, українці, не симпатизували австралійцю за його позицію по Україні і за його вміння тримати слово, навіть якщо в кут навпроти може вийти Ломаченко, Джордж все ж програв. І програв справедливо набагато кращому боксеру.

Хейні виглядав шикарно. По-боксерськи розумно, потужно та круто. А може ще краще – це сто відсотків

Девін не залишив супернику жодного шансу. Камбосос виглядав розгублено, а Хейні реалізував взагалі все.

Не можна сказати, що Хейні міг запропонувати щось кардинально нове чи те, що ніколи раніше не бачив Камбосос. Джордж стикався з американцями і знає, що і як вони роблять та вміють. Проте, цього разу наткнувся на рівень, який не зміг дати Теофімо Лопес.

Головне, що вдалось Камбососу в зустрічі із Лопесом – швидко дістати того так, що довелось рахуватись із силою удару. Це він спробував зробити і тут, кидаючи праву руку назустріч, як тільки від Девіна вилітав джеб – все повз ціль. Хейні не те щоб амортизував чи йшов від цього удару – він взагалі не давав дістати до себе ним за рахунок таймінгу і жорсткого джебу.

Камбосос зрозумів, що справи не буде, та почав перебудовуватись. Спробував пограти в джеби – не вийшло. Навряд в легкій вазі є достатньо боксерів, які можуть змагатись із Хейні в швидкості та вчасності донесення передньої руки до візаві. Спробував зайти на ближню дистанцію – там Девін відпрацював у клінчі розумно та спокійно. Фактично, жодної переваги австралієць не отримав там, де були на це шанси.

Далі пішла робота по корпусу. Тут Камбосос справді діставав і регулярно. Але це теж ніяк не допомогло. Хейні не став повільнішим, не почав менше бити, не змінився ніяк. Просто продовжив працювати, як наче суперник і не бив по тулубу.

У відповідь ми побачили класичного Девіна. З моментальним та постійним джебом, з відчуттям дистанції та таймінгом. Потужний бокс від потужного легковаговика.

Getty Images/Global Images Ukraine. Девін Хейні

Хейні зробив все, що не зміг Теофімо. Чудово джебив, не підпускав до себе суперника, вмикав силові, коли той був занадто близько та працював у захисті майже ідеально. І йому всього 23! Через п’ять років, коли Девін буде у теперішньому віці Джорджа, це буде взагалі шалений боксер з топовими показниками. В Америці пишуть про нового Мейвезера і, схоже, що це недалеко від істини.

Що далі?

Для Камбососа є два варіанти: реванш або боксувати далі. Перший прописаний у контракті. Причому, боксувати знову треба буде в Австралії. Чи це цікаво? Навряд.

Бій не був занадто насиченим на події, а у Джорджа не так багато шансів, як він вважає:

«Я висловлюю йому повагу. Ми зробимо це знову. Я маю втілити кілька речей, але я думаю, що бій був дуже близьким. Це бокс. Ви боретеся з найкращими. Ось про що йдеться», – сказав Камбосос одразу після бою.

Шансів у реванші ще менше. Девін призвичаївся до візаві і у другій зустрічі робитиме ще більше, а влучатиме частіше. Краще піти далі – в легкій вазі купа опонентів, які по силах Джорджу.

Для Хейні перспектив море. Ломаченко точно захоче зустрітись та знову спробувати забрати чи зібрати пояси. Важкий поєдинок для обох. Джервонта Девіс викликав Девіна ще до зустрічі із Ромеро. Купа грошей та важкий поєдинок для обох. Райан Гарсія хоче побити Фортуну і взимку вийти на Хейні. Закриття аматорського протистояння – там у них рахунок 3-3.

І у всіх цих поєдинках Девін, як мінімум, не буде аутсайдером. Він достатньо спокійний, майстерний та врівноважений, щоб еволюціонувати, як боєць, під тиском та на топовому рівні.

Один з домінантів легкої ваги остаточно готовий.

Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Godrick
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил