Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 06 червня 2022, 12:05
1031
0

Швеція – Норвегія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Скандинавське дербі

| Оновлено 06 червня 2022, 12:05
1031
0
Швеція – Норвегія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 5 червня, у Сольні на стадіоні «Френдс Арена» відбудеться матч другого туру Ліги націй УЄФА, в якому у рамках ліги B4 зіграють Швеція та Норвегія. Стартовий свисток рефері Ентоні Тейлора з Вайсеншейва (Англія) прозвучить о 21:45 за київським часом.

Швеція


Свій перший матч у поточному розіграші Ліги націй збірна Швеції виграла у Словенії (2:0), що ще до початку поєдинку виглядало досить легко прогнозованим результатом. Команда Янне Андерссона не змогла відібратися на майбутній чемпіонат світу в Катарі, однак, попри розхожу практику, звільнення наставника збірної після поразки від Польщі з тяжкими стратегічними наслідками (0:2) не відбулося. Досвідченому фахівцю дали один шанс, тому зараз він зайнятий тим, щоб виправдати покладену на нього довіру.

Уже після першого туру становище команд групи B4 поступово почало набувати легко передбачуваних обрисів. Швеція, якщо, звичайно, хоче повернутися до найвищого дивізіону даного турніру, має дивитися виключно у бік перемоги у майбутній грі. Можливий успіх дозволить «синьо-жовтим» сміливо будувати довгограючі плани на залишок розіграшу, і при цьому зовсім не залежати від своїх конкурентів за квартетом.

Норвегія


Як і скандинавські сусіди, Норвегія, із її досить потужним складом із досить гучними іменами футболістів, пролетіла повз мундіаль у Катарі, не зумівши ще на груповому етапі нав'язати конкуренцію Нідерландам та Туреччині. Проте, Столе Сольбаккен також не отримав у результаті квиток на вихід із посади головного тренера «свердлів», і вже в новому розіграші Ліги націй УЄФА довів свою профпридатність стартовою перемогою над Сербією (1:0). Завдяки цьому успіху, норвежці на поточний момент мають рівність очок зі Швецією, проте поступаються однією позицією за додатковими показниками.

Оскільки стартовий сигнал турніру тільки пролунав, гнати щосили команда Сольбаккена точно не стане. Ключові виконавці атакуючої лінії мали можливість відпочити у стартовій грі, тому в більш відповідальний момент точно будуть готові приєднатися до команди. Очевидно, що ключова ставка під час червневої міжнародної паузи для шведів і норвежців припадатиме саме на досягнення успіху в іграх на своєму полі, проте вже неодноразово вони влаштовували чудові регіональні дербі, чого й варто очікувати від майбутньої гри в Сольні.

Орієнтовні склади


Швеція: Ольсен – Августінсон, Нільсон, Старфельт, Крафт – Ольсон, Карлстрьом, Форсберг – Клаессон, Ісак, Кулусевські.

Норвегія: Ніланд – Мелінг, Естігор, Страндберг, Педерсен – Еурснес – Ельюнуссі, Едегор, Берге, Торсбі – Холанд.


Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку висока можливість побачити черговий результативний сусідський мировий результат. Нашою ставкою буде позиція – ТБ 3.5 із коефіцієнтом 4.20 за лінією Parimatch.

5 червня, неділя

Швеція – Норвегія
Сольна. «Френдс Арена». 21:45
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch  
  • 2.29
  • 3.30
  • 3.26
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.