Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 05 червня 2022, 21:49
1952
0

Португалія – Швейцарія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

Обом командам потрібна перемога

| Оновлено 05 червня 2022, 21:49
1952
0
Португалія – Швейцарія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй
uefa.com

У неділю, 5 червня, на стадіоні «Жозе Алваладе» у Лісабоні відбудеться матч 2-го туру Ліги А Ліги націй у групі 2 між збірними Португалії та Швейцарії. Початок поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Португалія

 

Португальці розпочали шлях у Лізі націй із гостьовою нічиєю проти Іспанії. Безперечно, цей результат можна вважати вдалим для підопічних Фернанду Сантуша, адже саме іспанці вважаються головними суперниками Португалії у боротьбі за перше місце у групі. Португальська команда хоче повернути собі титул, адже саме вона є першим переможцем цього турніру.

На чемпіонат світу португальці пройшли лише через стикові матчі. У групі вони пропустили вперед Сербію, але виявилися вищими за Ірландію, Люксембург і Азербайджан. У стиках Кріштіану Роналду та компанія спочатку пройшли Туреччину, а потім Північну Македонію. Португалія зіграє на ЧС-2022 у Катарі, проте точно не вважатиметься фаворитом на перемогу на Мундіалі. Там вона зіграє в одній групі з Уругваєм, Ганою та Південною Кореєю.

Швейцарія

 

«Червоні хрестоносці» стартували на турнірі з досить несподіваної поразки від Чехії на виїзді. Можливо, це був один із визначальних матчів у плані боротьби за те, щоб залишитись у Лізі А. Саме Швейцарію та Чехію вважають командами, які боротимуться за третє місце, оскільки тягатися з Іспанією та Португалією у них навряд чи вдасться.

Швейцарці також зіграють на чемпіонаті світу у Катарі. Вони вийшли на найпрестижніший турнір чотириріччя без стикових матчів, посівши перше місце у своїй групі. Суперниками підопічних Мурата Якіна за групою були Італія, Північна Ірландія, Болгарія та Литва. На що може розраховувати команда на ЧС-2022? Як мінімум на вихід із групи, в якій її суперниками будуть Бразилія, Сербія та Камерун.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 23 матчі. 10 перемог на рахунку Швейцарії, вісім тріумфів у Португалії, та п'ять нічийних результатів.

Востаннє команди зустрічалися у 2019 році якраз у рамках півфіналу Ліги націй. Тоді Португалія взяла гору над Швейцарією з рахунком 3:1.

Орієнтовні склади

Португалія: Кошта, Канселу, Геррейро, Данило, Пепе, Фернандеш, Моутінью, Гедеш, Леау, Сілва, Роналду.

Швейцарія: Зоммер, Відмер, Ельведі, Шер, Родрігес, Соу, Фройлер, Джака, Сеферович, Емболо, Шакірі.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей двобій завершиться перемогою господарів поля. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1.75 по лінії Parimatch.

5 червня, неділя

Португалія – Швейцарія
Лісабон. «Жозе Алваладе». 21:45
ТБ-трансляція - Футбол 2
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch  
  • 1,75
  • 3,66
  • 5,45
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.