Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 червня 2022, 05:34
12028
0

ВІДЕО. Тренування в Уельсі. До збірної України прибув новачок

Данило Ігнатенко вперше приєднався до синьо-жовтої команди

| Оновлено 04 червня 2022, 05:34
12028
0
ВІДЕО. Тренування в Уельсі. До збірної України прибув новачок
УАФ

У п’ятницю, 3 червня, збірна України провела вечірнє тренування. Як і напередодні, воно відбулося на газоні Дому спорту футбольного клубу «Кардіфф Сіті».

Підводячи команду до основної частини ігрового заняття, тренер із фізпідготовки В'ячеслав Руженцев запропонував вправи, під час яких гравцям необхідно було максимально швидко віддавати передачі на невеликому просторі. Після цього збірники перейшли до найважливішого – відпрацювання тактичної моделі, обраної тренерським штабом на матч з Уельсом. В ігрових серіях взяли участь усі 22 польові гравці та 4 воротарі, присутні в таборі збірної.

А ввечері у складі національної команди стало на одного виконавця більше. Після повернення з тренування хлопців у лоббі готелю St. David`s чекав Данило Ігнатенко, який отримав дебютний у кар’єрі виклик до національної команди і щойно приїхав із летовища. Наставник синьо-жовтих Олександр Петраков довикликав гравця французького «Бордо», який добре зарекомендував себе у французькому чемпіонаті і якраз отримав британську візу.

Звісно, одразу ж претендувати на потрапляння до обойми учасників найближчого фіналу плей-оф ЧС-2022 25-річному Ігнатенку буде непросто, але, крім гри з Уельсом, в українців у червні є ще три матчі Ліги націй, тож шанс проявити себе й поборотися за місце у складі в Данила буде. Збірники дуже тепло зустріли новачка – дружніми обіймами та словами підтримки.

4 червня, у переддень вирішального матчу, національна команда проведе офіційне тренування на полі стадіону «Кардіфф Сіті», де відбудеться гра 5 червня. Початок тренування – о 19:00 за Києвом. За півгодини перед цим головний тренер збірної України Олександр Петраков та гравець Олександр Караваєв поспілкуються з представниками мас-медіа в конференц-залі арени. 

ВІДЕО. Тренування в Уельсі. До збірної України прибув новачок

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.