Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 червня 2022, 04:06
5389
11

ОФІЦІЙНО. Данило Ігнатенко приєднався до збірної України

Дебютний виклик до збірної для півзахисника

| Оновлено 04 червня 2022, 04:06
5389
11
ОФІЦІЙНО. Данило Ігнатенко приєднався до збірної України
uaf.ua

Збірна України продовжує готуватися до фінального матчу плей-оф відбору ЧС-2022 проти Уельсу, а до національної команди у п'ятницю приєднався новачок.

Півзахисник Данило Ігнатенко вже прибув до розташування збірної. 25-річний хавбек «Шахтаря» першу половину минулого сезону провів у «Дніпрі-1», а другу – у «Бордо».

УАФ зазначає, що Данилу буде складно потрапити в заявку на гру з Уельсом, проте команді Олександра Петракова в червні все одно доведеться зіграти ще три матчі Ліги націй, тому новачок матиме шанс.

 

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ять! Лучше бы Буяльского вернул
Віталій Яценко
Дуже цікаве рішення. У гравця в 25 років аж 1 матч за ю21. Грав у команді, яка вилетіла в Лігу 2. Безумовно один агентік продовжує свою роботу...
.Zport
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
HaloGen
Фоменко-2 во всей красе
Alehandro
Упевнений, ті, хто пише невдоволені коменти, жодного матчу Ігнатенка за Бордо не бачив. У Ференцвароші він мені дуже не подобався й не зрозуміло було за що його Ребров тоді взяв. Але у Бордо - зовсім по-іншому розкрився і грав дуже круто. І в організації атак і у відборі. ІМХО на голову сильніший за Бондаренка
Andre Chil
Реально, якийсь сюр, напевно і справді, агент пихаї  ігрочішку, є багато більш надійних гравців!
Алексей Степанов
После игры с Шотландией, только главный тренер и его команда должна принимать решения! Данный тренерский штаб, отдаёт себе отчёт, кого и когда приглашать! Есть «внутренняя» кухня, есть атмосфера в команде, все то что делает тренерский штаб! Время покажет, на счёт того или иного футболиста! Сколько экспертов, столько и снег й! 
Сергей Ионов
Чому? Так чильно потрібен гравець у центр? А чому не Бондаренко? Якщо потрібен з Шахтаря, то Бондаренко, якщо потрібен з досвідом гри за збірну - Бондаренко, якщо потрібен з досвідом єврокубків - Бондаренко, якщо потрібен на перспективу - Бондаренко!
Чому ігнорують капітана молодіжки?? Як на мене, це ерша заміна Тарасу!